Visszahívást kérek

Nyelviskolánk

Ha még nem tanultál angol vagy német nyelvet, nálunk saját tempódban teheted meg!Székesfehérváron 2007-től foglalkozunk felnőttek (16 éves kortól) angol és német nyelv tanításával, több mint 3500-an tanultak eddig nálunk.
Nyelviskolánk engedéllyel rendelkező Felnőttképzési Intézmény, nyilvántartásba vételi számunk:
E-001801/2018. Engedélyezett nyelvi képzéseink, Felnőttképzési programszakértő által minősített képzési programok alapján valósulnak meg. Ezen kívül megvalósítunk úgynevezett szabadpiaci nyelvi képzéseket is.
 

MÓDSZERÜNK:

Más nyelviskolákhoz képest előnyt jelent, ha nálunk tanulsz, hisz saját tempódban, rugalmas időbeosztásban tudod akár a német akár az angol nyelvet megtanulni a nyitvatartási időnkön belül.

Nálunk a nyelvoktatás nem csoportos nyelvtanfolyam formájában zajlik, mi folyamatosan német és angol nyelvet tanítunk, a magántanár és a csoportos nyelvoktatás sikeres elemeire építve. Sokkal rugalmasabbak és hatékonyabbak vagyunk, nálunk teljesen kezdő szinttől egészen felsőfokig haladhatsz, ráadásul bármikor kezdhetsz, a saját tanulási sebességeddel tudsz tanulni, nem kell alkalmazkodnod másokhoz időbeosztásban, és tanulási tempóban.

Nyelvtanulásod során tankönyvekre építve leckéről leckére fogsz haladni, végig diplomás nyelvtanáraink segítenek mindenben. Elsajátítod az egyes témakörök szintjének megfelelő szókincset, és ezeket sokat gyakorlod majd nyelvtanári segítséggel.

Folyamatosan tanulsz majd új nyelvtani szerkezeteket is, amelyeket írásban és szóban, valamint német vagy angol hang-és video anyagokon keresztül gyakorolsz be, egészen addig, amíg profi nyelvhasználóvá válsz!

Akár a német, akár az angol tanulásod során külön foglalkozunk a beszédkészséged fejlesztésével. Hetente rendszeresen beszédórákon- ahol veled azonos szinten levő tanulókkal fogsz részt venni- szóbeli feladatokon és gyakorlatokon keresztül érjük el, hogy magabiztosan tudjad alkalmazni a nyelvtudásod.
Képzési programunkkal teljesen kezdő szinttől alapfokúközépfokú és felsőfokú nyelvtudásig juthatsz el nálunk.

A nyelvtudásod fejlesztése ilyen módon hatékony lesz, képes leszel az angol vagy német nyelvtan helyes használatára, szókincsed jelentősen nőni fog és a kiejtésed is szépen kicsiszoljuk. A beszédórák pedig magabiztossá teszik az angol vagy német beszédedet, illetve a beszédértésedet.

A nyelvtudásodról rendszeresen kapsz visszajelzést, tesztekkel felmérjük, hol tartasz, illetve modul és tankönyvzáró vizsgákon veszel majd részt. Ha az eredményeid azt mutatják, hogy hiányosságaid vannak, vagy valamit nem teljesen értettél meg, hatékonyan korrigáljuk azokat, külön magyarázatokkal, illetve sok gyakorlással átlendítünk a nehezebben érthető részeken.


ANGOL, NÉMET NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS

Ha angol vagy német nyelvvizsga a célod, külön nyelvvizsga felkészítő képzésünkkel segítünk.

A nyelvvizsgákon négy fő szempont szerint mérik fel a tudásod:

A szóbeli nyelvvizsgán:

1, beszédértés (hallás utáni szövegértés)
2, beszédkészség 
Az írásbeli nyelvvizsgán:
3 olvasáskészség
4, íráskészség
 
A sikeres vizsgád alapja a jó, mindegyik pontra felkészített nyelvtudásod. Ezt nem lehet pár hetes tanulással készségszintre fejleszteni, hanem az általános nyelvtanfolyamot komplex nyelvvizsga felkészítéssel kell kiegészíteni.

Nyelvvizsga felkészítésünkön begyakoroltatjuk veled a vizsgákon előforduló feladat típusokat. Lépésről lépésre fejlesztjük majd vizsgaszintre a tudásodat. Íráskészséged fogalmazások készítésével, levélírás feladatokkal fog feljavulni. Beszédértésedet rendszeres CD hallgatós feladatokkal javítjuk. Közel azonos témaköröket dolgozunk fel, mint ami a nyelvvizsgákon előfordulhat. Természetesen nem maradnak ki az olvasós feladatok és rengeteget fogsz beszélni is.

Mielőtt a nyelvvizsga felkészítőre mennél, nyelviskolánkban próbanyelvvizsgán veszel részt. A próbanyelvvizsga felépítése, értékelése megegyezik a „valódi nyelvvizsgáéval”, így egyben azt is megismered mi vár rád a vizsgán. A próba nyelvvizsgát követően végigbeszéljük veled négyszemközt, hol tart a tudásod, min kéne fejlesztened, és milyen plusz tanulásra lesz szükséged esetleg. Ha az derül ki, hogy a tudásod még nem elég a felkészítéshez, azt is megmondjuk neked, így megóvunk az esetleges kudarctól is.

A felkészítés zárása szintén egy próbanyelvvizsga nyelviskolánkban. Itt újra megnézzük a tudásszinted, azt is végigbeszéljük mennyit fejlődtél és mire kell esetleg odafigyelned a vizsgán.


KIK FOGNAK TANÍTANI?

A hagyományos nyelviskolák csoportos nyelvtanfolyamain csak egy nyelvtanár dolgozik a csoporttal, haladásukra, problémáikra, nehézségeikre más tanárnak nincs rálátása. Ha ez a nyelvtanár kiesik a munkából betegség vagy bármi más miatt, a csoport haladását megnehezíti, hogy a helyettesítő tanár nem tudja azonnal felvenni a fonalat, nem ismeri a tanulókat. Nálunk nincs ilyen probléma, ezzel is növeljük hatékonyságodat.

Az angol és német nyelvet minden esetben diplomás nyelvtanáraink tanítják neked. Mindegyikük tapasztalt a felnőttoktatásban, nem gyerekként kezelnek téged. Pontosan tudják, hogy munka és család mellett próbálsz előre jutni a nyelvtanulásban, így arra törekednek, hogy minden segítséget megadjanak neked. Hozzáállásukat a türelem és segítőkészség jellemzi, elkötelezettek a felnőttek nyelvtanítása mellett.

Tanári gárdánk állandó, így egy szakmailag is megalapozott csapatmunka zajlik, aminek a középpontjában a tanulóink állnak. Minden héten, csütörtökön 13 órától 15 óráig tanári értekezleten elemezzük a tanulóink haladását, és megvitatjuk, hogyan tudnánk még jobban segíteni. A tanári értekezleteknek köszönhetően mindenki naprakész a tanulók haladásával kapcsolatban. A magas színvonalú nyelvtanítás alapja a nyelvtanárok összehangolt munkája, amire garancia a nálunk zajló csapatmunka.
 

TANULÓ KÖZPONTÚ OKTATÁSSZERVEZÉS

Már az online szintfelmérésen tapasztalni fogod, hogy nyelviskolánkban te vagy a középpontban. Mindenre kiterjedő tájékoztatást kapsz, nem hagyunk nyitott kérdéseket. Nyelvtanítási rendszerünket, feltételeinket könnyen átláthatod, nem támasztunk „rejtett” feltételeket. Képzési szerződéseink pontosan és érthetően tartalmaznak mindent, nincsenek „apróbetűs” részek, amikre később derülne fény.

Oktatásszervezőink napi kapcsolatban lesznek veled, végig a nyelvtanfolyamod alatt. Telefonon reggeltől estig elérhetők, így a nyelvóráid tervezésében is segítenek. Ha valami miatt módosítanod kell, az sem jelent majd gondot, ebben is azonnal segítenek. Barátságosak, segítőkészek és naprakészek, így mindenre választ tudnak adni neked. Nyelviskolánk folyamatos nyelvtanításra van kialakítva, így minden munkatársunk állandóan azért dolgozik, hogy a te zavartalan haladásod a nyelvtanfolyamodon 100%-ban biztosított legyen.

A weboldalunkon nem tudunk mindent részletesen elmagyarázni, hogyan zajlik nálunk egy nyelvtanfolyam, hogyan tudsz rendszeresen beszédórákra járni, illetve hogyan tudod majd te írni az órarended. Ezért szívesen látunk egy online találkozón. Szeretnénk személyre szabottan foglalkozni veled.
 

Kezdd el most!Tanulj nyelvet online saját tempódban!

Teszteld módszerünket kockázatok nélkül!

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal!Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!


Megismered nyelvtanárainkat, módszerünket, és az is kiderül, a nyelvtanulás belefér-e az idődbe.

A próbatanfolyam ára csak 16 000 forint (1000 Ft / 60 perces nyelvóra), és ha a nyelvtanfolyam közben úgy döntesz, nem szeretnéd folytatni a tanulást, akkor ezt az összeget teljes egészében visszafizetjük neked.

Ráadásul a próbatanfolyamon nem kell megvenned a tankönyveket, csak gyere el és próbálj ki minket!

100%
garancia

Hisszük, hogy a legjobb nyelviskolák közé tartozunk, 
ezért felelősséget vállalunk a munkánkért és a tanulóinkért.
Próbatanfolyamunkra 100%-os pénzvisszafizetési 
garanciát biztosítunk.


Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.

Diákjaink, tanulóinkvéleménye rólunk...


„Nagyon jó döntés volt a részemről, amikor jelentkeztem a Hello English Nyelviskolába. Teljesen kezdőként indultam neki az angol nyelvnek. A nyelvtanárok nagyon készségesek és segítőkészek voltak. Nagyon sok dolgot megtanultam az idő alatt, amíg az angol nyelvtanfolyamra jártam. A kiejtésbeli nehézségek sem jelentettek nagy problémát, hiszen minden szónak átbeszéltük a kiejtését. Az angol nyelvtani szabályok megértéséhez sok-sok példamondatot fordítottunk, így sikerült elsajátítanom az alapokat. A beszédórák nagyon jó lehetőséget nyújtottak arra, hogy az elméletben megszerzett tudást beszélgetési szinten is gyakorolhassam. Nagyon jó volt, a rugalmas időbeosztás, így én határozhattam meg, hogy milyen időpontokban megyek nyelvtanfolyamra. Ha valami közbejött, akkor beszéltem Annamarival, aki mindig segítőkész volt. Nagyon elégedett vagyok a Hello English Nyelviskolával, és köszönöm a sok segítséget, amit kaptam.”

L. Tamás

Székesfehérvár

„Sokszor gondolok rátok és tudom, sokat köszönhetek nektek, hisz nélkületek nem lehetnék itt. Mindent köszönök nektek innen Londonból a második otthonomból. Üzenem a hasonló ambíciókkal megáldott nyelvet tanuló honfitársaimnak, hogy szorgalmasak legyenek és kitartóak. A sok tanulás meghozza eredményét.”

Á. Zsolt

London

„Tegnap este derült ki, hogy sikerült a szóbeli nyelvvizsgám. Annyira örülök! Mindent köszönök, még jelentkezem, ha meglesz a bizonyítványom.”

F. Szilvia

Székesfehérvár

„Tökéletes minden helyzetben: Akinek nincs ideje, és akinek sok ideje van. Ha van célod és tenni is akarsz érte, akkor a Hello English jó választás!”

Cs. Zs.

Székesfehérvár

„Viszonylag magasabb szintű nyelvtudással érkeztem ide a nyelviskolába. Azt reméltem, hogy a rugalmas és változtatható időbeosztás kétgyermekes anyaként nekem is lehetőséget ad a fejlődésre. Nos ez valóban megtörtént. Augusztusban sikeresen letettem a TELC felsőfokú nyelvvizsgát, de továbbra is lelkesen járok angol nyelvórákra.”

Lné K.M.

Kőszárhegy

Kattints, és tégy egy próbát velünk Te is!

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.