Visszahívást kérek

Gyakran ismételt kérdések Nyelvtanfolyamokról

Egyáltalán nem. A módszerünk nevében is benne van, a te tudásszintedre állítunk össze egy haladási programot. Ez olyan feladatokat, tanulnivalókat jelent, ami lépésenként visz végig téged az adott szinten. Így fogsz nyelvtani szerkezeteket, szavakat tanulni, filmeket nézni, hanganyagot hallgatni. Minden új dolgot  nyelvtanár irányítja és segíti. Ezeket szóban és írásban gyakorlod is, amik helyességét a nyelvtanár négyszemközt számon kéri, illetve közösen javítjátok is a hibákat. A haladási programodon saját tempódban haladsz, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Amikor jössz tanulni a következő alkalommal, ott folytatod, ahol előzőleg abbahagytad, így akkor se maradsz le, ha éppen le kellett mondanod az előző órádat. Az itt megszerzett tudást aztán heti rendszerességgel beszédórákon be is gyakorlod, hogy teljesen magabiztossá válj a használatukban.
Nálunk nincsenek csoportok, egy online tanteremben egyszerre maximum nyolcan lehetnek, de mivel mindenkivel külön foglalkozik a nyelvtanár, a résztvevők nem alkotnak csoportot. Minden tanulónk a saját tanulási tempójában halad.
Nyelvtanítási módszerünket tankönyvekre alapozva építettük fel. Teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfokú szintig ezekből fogsz tanulni. Ezen felül video és hanganyagok, segédeszközök kerültek beépítésre a képzési programunkba. Ezeket a tankönyveket a tanfolyami díjon felül kell megvásárolnod. A tankönyvek pár ezer forintba kerülnek és mindig az adott szintednek megfelelőt kell csak megvenned.
 
A tankönyvekre felépített képzési programunk a nyelvtan és szókincs fejlesztő feladatokon kívül sok szóbeli feladatot, videó és hanganyagot is tartalmaz. A szóbeli feladatokat mindig nyelvtanárral, négyszemközt oldod meg. Ezen felül, a teljesen kezdő szintet elhagyva hetente veszel részt beszédórákon, ahol, veled, azonos szintűekkel gyakorlod a kommunikációt, amit addig megtanultál. Ezek a beszédórák úgy vannak felépítve, hogy te tudj és merj beszélni, hisz ez a közös célunk.
Sok éves tapasztalatunk alapján heti 6 órában érdemes gondolkodnod, amit 2x3 vagy 3x2 óra felosztásban javasoljuk ütemezni, a nyitva tartásunk alatt neked megfelelő időben. Ha intenzíven akarsz tanulni, arra is van lehetőséged, heti 12 nyelvóráig is emelheted a letanult időt, jöhetsz akár minden nap. Az intenzív tanulást is bármikor elkezdheted, itt sem kell csoportindulásra várnod.
Valóban, te fogod mindig megtervezni, mikor jössz hozzánk tanulni, azaz te írod az órarended. Hétköznapokon reggel 08.00-tól este 20.00-ig vagyunk nyitva, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig, így ez alatti időszakra biztosan be tudod tervezni te is a nyelvtanulást, bármennyire elfoglalt vagy. Nyelvóráink 60 percesek, egy alkalommal érdemes 2-3 órás tanulást tervezned. Ráadásul nálunk nincsen tavaszi, nyári szünet, csak piros betűs ünnepnapokon vagyunk zárva, így ez miatt sem kell a tanulást szüneteltetned.
Ha nem tudsz jönni nyelvórára, amikorra tervezted, akkor online órarendünkben a beírt időpont előtt 4 órával Te is tudod törölni az órád, de ha telefonon jelzed, akkor mi is átírjuk egy neked megfelelő időpontra. Rugalmasak vagyunk, ha időben jelzed kezdés előtt, akkor az órád sem veszik el, azaz nem történik semmi. Amikor jössz tanulni, onnan folytatod, ahol előzőleg abbahagytad.
Bármennyire igyekszünk, mi sem tudunk mindenkinek segíteni a nyelvtanulásban. Ezért is találtuk ki a próbatanfolyamunkat, 16 órát tanulhatsz 19.200,-Ft-ért kötelezettségek nélkül. Ha nem vagy elégedett, jelzed a 16 óra letelte előtt és visszafizetjük a teljes összeget, függetlenül attól mennyi órát jártál le. Látod, még a kockázatot is átvállaljuk, neked már csak akkor kell döntened, amikor kipróbáltál minket és a módszerünket.
Áraink átlagosak, ráadásul 60 perces órákra vonatkoznak. Minél tovább tanulsz nálunk, annál kedvezőbbek az áraink.
A próbatanfolyam végén közösen tervezzük meg, hogy milyen intenzitásra és mennyi időre lesz szükséged, hogy elérd a célod a nyelvtanulásban. Ez lesz a te tanfolyami csomagod, aminek az árát egy összegben is fizetheted, de választhatsz havi részletfizetést is. A díjat banki utalással tudod rendezni.
Két kedvezményünk van. Családi kedvezményt abban az esetben adunk, ha a többen is tanultok nálunk. Természetesen minden családtag megkapja ilyen esetben a kedvezményt. Ajánlási kedvezményre akkor számíthatsz, ha barátod, ismerősöd, kollégád a te javaslatodra el kezd tanulni nálunk. Az ajánlásért egyszeri kedvezménnyel számolhatsz.
Nyelviskolánk több éve készít fel tanulókat nyelvvizsgákra rendszeresen. Ha nálunk tanulsz, megismerjük személyiséged és a tanulással kapcsolatos erősségeidet, gyengeségeidet is. Ebből kiindulva javaslunk leginkább neked megfelelő nyelvvizsgát, amire külön felkészítő tanfolyamon fogod begyakorolni az adott vizsga típusfeladatait, követelményeit.
Természetesen. Tanulónik a nyelvvizsga felkészítőhöz szükséges szint elérése után résztvesznek egy próbanyelvvizsgán. Itt írásban és szóban adsz számot a nyelvtudásodról, amit a nyelvvizsgák sztenderdjei alapján ki is értékelünk. Ha az elvárt tudásszinttel rendelkezel, neki állhatsz a felkészítésnek. Ha hiányosságokra derül fény a próba vizsgán, akkor azokat még korrigáljuk, mielőtt elkezdenéd a felkészítést.

Kezdd el most!Tanulj nyelvet online saját tempódban!

Teszteld módszerünket kockázatok nélkül!

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal!Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!


Megismered nyelvtanárainkat, módszerünket, és az is kiderül, a nyelvtanulás belefér-e az idődbe.

A próbatanfolyam ára csak 16 000 forint (1000 Ft / 60 perces nyelvóra), és ha a nyelvtanfolyam közben úgy döntesz, nem szeretnéd folytatni a tanulást, akkor ezt az összeget teljes egészében visszafizetjük neked.

Ráadásul a próbatanfolyamon nem kell megvenned a tankönyveket, csak gyere el és próbálj ki minket!

100%
garancia

Hisszük, hogy a legjobb nyelviskolák közé tartozunk, 
ezért felelősséget vállalunk a munkánkért és a tanulóinkért.
Próbatanfolyamunkra 100%-os pénzvisszafizetési 
garanciát biztosítunk.


Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.

Diákjaink, tanulóinkvéleménye rólunk...


„Szeretném megköszönni Nektek az elmúlt néhány hónapot, amit a nyelviskolában tölthettem! Úgy érzem nagyon jól haladtam az angol tanulással, nem éreztem soha, hogy nehéz vagy kényszer lenne. Olyan motiváló környezetben, mint amit ti megteremtettetek itt a Hello English-ben, nem is lehet másképp tanulni, csak örömmel. Nagyon sok sikerélményt kaptam Tőletek, ez vitt mindig előbbre a tanulásban. Mindig is tetszett az angol nyelv, de igazán itt szerettem meg.”

B.B.

Székesfehérvár

„Köszönök nektek mindent! Sikerült a középfokú nyelvvizsgám, pedig azt hittem ez lehetetlen! Ezzel végre kézbe vehetem a mester diplomám!”

K. Barbara

Székesfehérvár

„A legjobb nyelviskola a legjobb módszerekkel! Nagyon jó csapat, kiváló, segítőkész, aranyos nyelvtanárok. Imádtam ide járni, egy élmény volt az angol tanulás. Még az intenzív 3 órás tanulások után is vidáman lépkedtem haza a friss tudással. A beszédórákat külön imádtam, ahol velem egy szinten levőkkel gyakoroltuk a folyamatos beszédet, sok - sok röhögéssel kísérve és senki nem félt "megszólalni". Bátran merem ajánlani MINDENKINEK a Hello English-t.”

H.Renáta

Székesfehérvár

„Örülök neki, hogy ezt a nyelviskolát választottam. Folyamatos visszajelzést kapok a hibáimról és természetesen a dicséret sem marad el. Ennél jobb ösztönzési rendszer nem létezik. Az időbeosztásnál, vizsga időpontoknál mindenki megtalálja az életvitelének megfelelő helyet. Nem lehet kifogás, csak tanulni kell.”

F.S.

Székesfehérvár

„Több évig tanultam angolt középiskolában, nem túl sok sikerrel. Az itt eltöltött 4 hónap alatt többet fejlődött a nyelvtudásom, mint a középiskola 4 éve alatt. Soha nem érzem tehernek, ha nyelvórára kell jönnöm, mindig jó hangulatban telnek az órák. Régebben gyomorgörcsöm volt, ha meg kellett szólalnom angolul, mióta ide járok ez rengeteget javult, köszönhetően a nyelvtanárok kedvességének és segítőkészségének. Eddig csak a középfokú nyelvvizsga volt a cél, viszont egyre inkább úgy érzem, hogy a középfok megszerzése után is folytatni fogom a tanulmányaimat.”

B. Lilla

Iszkaszentgyőrgy

Kattints, és tégy egy próbát velünk Te is!

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.