Visszahívást kérek

Gyakran ismételt kérdések Nyelvtanfolyamokról

Egyáltalán nem. A módszerünk nevében is benne van, a te tudásszintedre állítunk össze egy haladási programot. Ez olyan feladatokat, tanulnivalókat jelent, ami lépésenként visz végig téged az adott szinten. Így fogsz nyelvtani szerkezeteket, szavakat tanulni, filmeket nézni, hanganyagot hallgatni. Minden új dolgot tantermünkben tanulsz meg, munkádat nyelvtanár irányítja és segíti. Ezeket szóban és írásban gyakorlod is, amik helyességét a nyelvtanár négyszemközt számon kéri, illetve közösen javítjátok is a hibákat. A haladási programodon saját tempódban haladsz, nem kell másokhoz alkalmazkodnod. Amikor jössz tanulni a következő alkalommal, ott folytatod, ahol előzőleg abbahagytad, így akkor se maradsz le, ha éppen le kellett mondanod az előző órádat. Az itt megszerzett tudást aztán heti rendszerességgel beszédórákon be is gyakorlod, hogy teljesen magabiztossá válj a használatukban.
Nálunk nincsenek csoportok, egy tanteremben egyszerre maximum nyolcan lehetnek, de mivel mindenkivel külön foglalkozik a nyelvtanár, a résztvevők nem alkotnak csoportot. Minden tanulónk a saját tanulási tempójában halad.
Nyelvtanítási módszerünket tankönyvekre alapozva építettük fel. Teljesen kezdő szinttől egészen a felsőfokú szintig ezekből fogsz tanulni. Ezen felül video és hanganyagok, segédeszközök kerültek beépítésre a képzési programunkba. Ezeket a tankönyveket a tanfolyami díjon felül kell megvásárolnod, amit nálunk is megtehetsz, de beszerezheted egyénileg is. A tankönyvek pár ezer forintba kerülnek és mindig az adott szintednek megfelelőt kell csak megvenned.
 
A tankönyvekre felépített képzési programunk a nyelvtan és szókincs fejlesztő feladatokon kívül sok szóbeli feladatot, videó és hanganyagot is tartalmaz. A szóbeli feladatokat mindig nyelvtanárral, négyszemközt oldod meg. Ezen felül, a teljesen kezdő szintet elhagyva hetente veszel részt beszédórákon, ahol, veled, azonos szintűekkel gyakorlod a kommunikációt, amit addig megtanultál. Ezek a beszédórák úgy vannak felépítve, hogy te tudj és merj beszélni, hisz ez a közös célunk.
Sok éves tapasztalatunk alapján heti 6 órában érdemes gondolkodnod, amit 2x3 vagy 3x2 óra felosztásban javasoljuk ütemezni, a nyitva tartásunk alatt neked megfelelő időben. Ha intenzíven akarsz tanulni, arra is van lehetőséged, heti 12 nyelvóráig is emelheted a letanult időt, jöhetsz akár minden nap. Az intenzív tanulást is bármikor elkezdheted, itt sem kell csoportindulásra várnod.
Valóban, te fogod mindig megtervezni, mikor jössz hozzánk tanulni, azaz te írod az órarended. Hétköznapokon reggel 08.00-tól este 20.00-ig vagyunk nyitva, hétvégén 08.00-tól 12.00-ig, így ez alatti időszakra biztosan be tudod tervezni te is a nyelvtanulást, bármennyire elfoglalt vagy. Nyelvóráink 60 percesek, egy alkalommal érdemes 2-3 órás tanulást tervezned. Ráadásul nálunk nincsen tavaszi, nyári szünet, csak piros betűs ünnepnapokon vagyunk zárva, így ez miatt sem kell a tanulást szüneteltetned.
Ha nem tudsz jönni nyelvórára, amikorra tervezted, telefonon vagy e-mail-ben jelzed és átírunk egy neked megfelelő időpontra. Rugalmasak vagyunk, ha időben jelzed kezdés előtt, akkor az órád sem veszik el, azaz nem történik semmi. Amikor jössz tanulni, onnan folytatod, ahol előzőleg abbahagytad.
Bármennyire igyekszünk, mi sem tudunk mindenkinek segíteni a nyelvtanulásban. Ezért is találtuk ki a próbatanfolyamunkat, 16 órát tanulhatsz 14500,-Ft-ért kötelezettségek nélkül. Ha nem vagy elégedett, jelzed a 16 óra letelte előtt és visszafizetjük a teljes összeget, függetlenül attól mennyi órát jártál le. Látod, még a kockázatot is átvállaljuk, neked már csak akkor kell döntened, amikor kipróbáltál minket és a módszerünket.
Áraink átlagosak, ráadásul 60 perces órákra vonatkoznak. Minél tovább tanulsz nálunk, annál kedvezőbbek az áraink.
A próbatanfolyam végén közösen tervezzük meg, hogy milyen intenzitásra és mennyi időre lesz szükséged, hogy elérd a célod a nyelvtanulásban. Ez lesz a te tanfolyami csomagod, aminek az árát egy összegben is fizetheted, de választhatsz havi részletfizetést is. A díjat banki utalással vagy készpénzben tudod rendezni.
Két kedvezményünk van. Családi kedvezményt abban az esetben adunk, ha a többen is tanultok nálunk. Természetesen minden családtag megkapja ilyen esetben a kedvezményt. Ajánlási kedvezményre akkor számíthatsz, ha barátod, ismerősöd, kollégád a te javaslatodra el kezd tanulni nálunk. Az ajánlásért egyszeri kedvezménnyel számolhatsz.
Nyelviskolánk több éve készít fel tanulókat nyelvvizsgákra rendszeresen. Ha nálunk tanulsz, megismerjük személyiséged és a tanulással kapcsolatos erősségeidet, gyengeségeidet is. Ebből kiindulva javaslunk leginkább neked megfelelő nyelvvizsgát, amire külön felkészítő tanfolyamon fogod begyakorolni az adott vizsga típusfeladatait, követelményeit.
Nyelviskolánk nem vizsgáztató hely, csak felkészítünk, illetve próba nyelvvizsgára van lehetőséged. Gyakorlatilag mielőtt megkezdenéd a nyelvvizsga felkészítést, részt fogsz venni egy próbanyelvvizsgán. Itt írásban és szóban adsz számot a nyelvtudásodról, amit a nyelvvizsgák sztenderdjei alapján ki is értékelünk. Ha az elvárt tudásszinttel rendelkezel, neki állhatsz a felkészítésnek. Ha hiányosságokra derül fény a próba vizsgán, akkor azokat még korrigáljuk, mielőtt elkezdenéd a felkészítést.
Díjmentes a parkolás a Martinovits utcában, illetve az emeletes házak közötti parkolóban, délutáni óráktól lehet találni helyet a Gyümölcs utcában is, ami szintén díjmentes..

Kezdd el most!Tanulj nyelvet saját tempódban!

Teszteld módszerünket kockázatok nélkül!

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal!Tesztelj minket próbatanfolyamunkon!


Megismered nyelvtanárainkat, módszerünket, és az is kiderül, a nyelvtanulás belefér-e az idődbe.

A próbatanfolyam ára csak 14 500 forint (906 Ft / 60 perces nyelvóra), és ha a nyelvtanfolyam közben úgy döntesz, nem szeretnéd folytatni a tanulást, akkor ezt az összeget teljes egészében visszafizetjük neked.

Ráadásul a próbatanfolyamon nem kell megvenned a tankönyveket, csak gyere el és próbálj ki minket!

100%
garancia

Hisszük, hogy a legjobb nyelviskolák közé tartozunk, 
ezért
 felelősséget vállalunk a munkánkért és a tanulóinkért.

Próbatanfolyamunkra 100%-os pénzvisszafizetési

garanciát biztosítunk.


Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.

Diákjaink, tanulóinkvéleménye rólunk...


„Amikor elkezdtem itt tanulni, el voltam keseredve, mert nagyon sokat felejtettem középiskola óta (4 év) és sok minden nehezen ment. Most viszont már könnyebb a helyzetem, munkahelyen is sokkal bátrabban írok angolul e-mail-eket, már túl vagyok az első telefonbeszélgetésen is, így egyre büszkébb vagyok magamra. Minden nyelvtanár segítőkész, aranyos. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a nyelviskolát választottam, rengeteget köszönhetek a Hello English-nek. Thanks for your help!”

L. Attila

Székesfehérvár

„Több évig tanultam angolt középiskolában, nem túl sok sikerrel. Az itt eltöltött 4 hónap alatt többet fejlődött a nyelvtudásom, mint a középiskola 4 éve alatt. Soha nem érzem tehernek, ha nyelvórára kell jönnöm, mindig jó hangulatban telnek az órák. Régebben gyomorgörcsöm volt, ha meg kellett szólalnom angolul, mióta ide járok ez rengeteget javult, köszönhetően a nyelvtanárok kedvességének és segítőkészségének. Eddig csak a középfokú nyelvvizsga volt a cél, viszont egyre inkább úgy érzem, hogy a középfok megszerzése után is folytatni fogom a tanulmányaimat.”

B. Lilla

Iszkaszentgyőrgy

„Nagyon jó döntés volt a részemről, amikor jelentkeztem a Hello English Nyelviskolába. Teljesen kezdőként indultam neki az angol nyelvnek. A nyelvtanárok nagyon készségesek és segítőkészek voltak. Nagyon sok dolgot megtanultam az idő alatt, amíg az angol nyelvtanfolyamra jártam. A kiejtésbeli nehézségek sem jelentettek nagy problémát, hiszen minden szónak átbeszéltük a kiejtését. Az angol nyelvtani szabályok megértéséhez sok-sok példamondatot fordítottunk, így sikerült elsajátítanom az alapokat. A beszédórák nagyon jó lehetőséget nyújtottak arra, hogy az elméletben megszerzett tudást beszélgetési szinten is gyakorolhassam. Nagyon jó volt, a rugalmas időbeosztás, így én határozhattam meg, hogy milyen időpontokban megyek nyelvtanfolyamra. Ha valami közbejött, akkor beszéltem Annamarival, aki mindig segítőkész volt. Nagyon elégedett vagyok a Hello English Nyelviskolával, és köszönöm a sok segítséget, amit kaptam.”

L. Tamás

Székesfehérvár

„Nélkületek még mindig csak a dadogós, motyogós és esetlen kezdő lennék, amit sikeresen megváltoztattunk. Köszönök minden segítséget és a nyelvvizsga felkészítést, mert rengeteget tanultam. Ígérem, meglátogatlak titeket, és viszem a nyelvvizsga bizonyítványt is, hogy dicsekedhessek.”

Sz. Gyula

Székesfehérvár

„Szeretném megköszönni Nektek az elmúlt néhány hónapot, amit a nyelviskolában tölthettem! Úgy érzem nagyon jól haladtam az angol tanulással, nem éreztem soha, hogy nehéz vagy kényszer lenne. Olyan motiváló környezetben, mint amit ti megteremtettetek itt a Hello English-ben, nem is lehet másképp tanulni, csak örömmel. Nagyon sok sikerélményt kaptam Tőletek, ez vitt mindig előbbre a tanulásban. Mindig is tetszett az angol nyelv, de igazán itt szerettem meg.”

B.B.

Székesfehérvár

Kattints, és tégy egy próbát velünk Te is!

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.