Visszahívást kérek

Miért pont mi?

Összehasonlítjuk a hagyományos nyelvoktatást a nálunk zajló nyelvtanítással,
így érthető lesz mások miért minket választottak:


Hello English NyelviskolaHagyományos Nyelviskola
1, Nálunk saját tempódban haladhatsz, tanulásod nem függ másoktól, olyan ez, mintha magántanárhoz járnál, de a csoportos oktatás előnyeit is kihasználjuk.1, Más nyelviskolában csoportos oktatás zajlik, így a résztvevők haladása a csoport összetételétől függ, aki lassú, lemarad, aki gyors, az unatkozik.
2, Nálunk te osztod be az idődet, és te írod az órarendet. Hétköznap és hétvégén a nyitvatartási időnk alatt bármikor tanulhatsz, nyelvóráink 60 percesek.2, Más nyelviskolában a nyelvtanfolyam kötött időben zajlik, heti 1X, 2X, esetleg 3X ugyanazokon a napokon, ugyanabban az időben tanulhatsz. A nyelvórák jellemzően 45 percesek.
3, Nálunk, ha nem tudsz a nyelvórán részt venni, felhívod a nyelviskola oktatás szervezőjét és egyeztetsz egy másik, Neked megfelelő időpontot a tanulásra, ha hétköznap nem érsz rá, akár hétvégén is tanulhatsz.3, Más nyelviskolában, ha nem tudsz a nyelvórán részt venni, a pótlásra vagy saját erődből otthon, vagy egy másik csoportban, idegenek között van lehetőséged.
4, Nálunk akár holnap elkezdhetsz angolt tanulni, nem kell csoportindulásra várni.4, Más nyelviskolában, ha be akarsz iratkozni, amikor nincs nyelvtanfolyam indítás, akkor meg kell várnod, hogy összejöjjön a csoport létszám.
5, Nálunk, tudásszint felmérést követően, személyre szabott tanulási tervet kapsz, így nincsenek felesleges ismétlések vagy kihagyott tananyagok.5, Más nyelviskolában különböző szinteken indítanak nyelvtanfolyamokat, de ha az adott szinten belül eltérő a csoport tagjainak nyelvtudása, a tanítást már nem tudják személyre szabni.
6, Nálunk akár holnaptól elkezdhetsz intenzíven tanulni, anélkül, hogy másokhoz kéne igazodni, neked megfelelő időben járhatsz akár heti 9-12 órát (60 perces órák).6, Más nyelviskolában, ha intenzív nyelvtanfolyamra akarsz járni, az is csoportos formában történik, meg kell várnod, hogy összejöjjön a létszám.
7, Nálunk folyamatosan tanulhatsz, csak piros betűs ünnepnapokon vagyunk zárva, így nincs kiesett idő, felesleges ismétlés, tudásfrissítés.7, Más nyelviskolában általában tartanak tavaszi, nyári, őszi, téli szünet, olyankor a nyelvtanfolyam szünetel, függetlenül attól, hol tart a csoport felkészítése.
8, Nálunk nincs házi, minden feladatot a nyelviskolában oldasz meg, így mindig van nyelvtanár a közelben, ha segítségre van szükséged.8, Más nyelviskolában rendszeresen adnak házi feladatot, amit otthon, önállóan kell megoldani.

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy Te valóban a saját tanulási tempódban, a saját képességeidnek megfelelően tudj tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélményed legyen a nyelvtanulás során és a végére elérd a kitűzött célt.

Szívesen segítünk neked is elérni a német vagy angol nyelvtudást!

Amikor új emberek érdeklődnek nálunk, gyakran hasonló problémákkal, kérdésekkel keresnek meg minket, íme pár ilyen szituáció, hátha te is megtalálod a választ a gondjaidra:

* * * *

Probléma: „Általános- középiskolában tantárgy a nyelvtanulás, de még mindig nem sikerült rendesen megtanulni. Minden évben új tanárt kaptam és más könyvből tanultam.”

A közoktatásban valós probléma ez. A tankönyvek évente cserélődnek, a tanárok jönnek, mennek, és a diákok küzdenek a változó elvárásokkal és tananyaggal. Emiatt sok diák csak „túl akarja élni” a német vagy angol nyelvóráit, és valódi tudás nélkül kerül ki az életbe.
Nálunk következetesen haladsz a nyelvtanulással, leckéről leckére, tankönyvről tankönyvre, egy előre kidolgozott haladási terv alapján, ami az egyszerűtől a bonyolult felé vezet végig. A német vagy angol szintfelmérésen lézer pontossággal állapítjuk meg, hogy pontosan milyen lépéseken kell majd átmenned, így egymásra építve a tudást, dinamikusan tudsz haladni a nyelvtanulásban.

* * * *

Probléma: „Ha német vagy angol szövegeket olvasok, azokat nagyjából megértem, de nem merek megszólalni.”

El se hinnéd, milyen sok embernek van ezzel gondja. Sok gyakorlás útján lehet elérni, hogy folyékonyan beszéljen valaki németül vagy angolul. Nyelvóráinkon minden leckénél van szóbeli gyakorlat, ahol a nyelvtanárral párban gyakorolsz, ezért nem kell stresszelned, hogy mit szólnak mások a teljesítményedhez. Ezen kívül hetente kommunikációs órákon veszel részt, ahol, a hétköznapokban előforduló szituációkon keresztül gyakoroltatjuk az aktív nyelvhasználatot, és átvesszük a szóbeli nyelvvizsgák témaköreit is.

* * * *

Probléma: „Jártam csoportos nyelvtanfolyamra, de nem tudtam úgy haladni, ahogy szerettem volna. Sok órát elbuktam azzal, hogy nem tudtam megjelenni a kötött időpontokban.”

Nálunk nem számít, ha neked gyorsabban vagy netán lassabban megy a nyelvtanulás. Személyre szabott haladási terved alapján, a saját ütemedben tudsz haladni. Addig időzől egy-egy résznél, ameddig szükséges. A gyakorlás során nem fogsz hátráltatni másokat, és nem frusztrál, ha mások lassabban vagy gyorsabban haladnak. A lényeg, hogy saját magadhoz képest fejlődsz! Ebben a nyelviskolában minden hétköznap 08:00-tól 20:00-ig, szombat- vasárnap pedig 12:00-ig jöhetsz tanulni.

* * * *

Probléma: „Többször is elmentem nyelvvizsgára, és mindig kevesen múlott, hogy nem sikerült.”

Gyere be hozzánk egy írásbeli és szóbeli szintfelmérőre, megállapítjuk, hogy pontosan mik a hiányosságaid. Lehetséges, hogy egyes készségeid fejlesztésére nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Mivel minden nyelvvizsga más típusfeladatokat tartalmaz, megnézzük, hogy melyiket lenne érdemes legközelebb megpróbálnod. A szintfelmérő díjmentes és nem jár semmilyen kötelezettséggel, örülünk, ha segíthetünk.

* * * *

Probléma: „Rövid idő alatt szeretném elérni a célomat, de sehol nem indul tanfolyam pont az én szintemen.”

A Hello English Nyelviskolában bármikor elkezdheted akár a német akár az angol nyelvtanfolyamot, nem kell csoportindulásra várnod. Bármelyik hétköznap, bármelyik órában elkezdheted és a szintednek megfelelő haladási terven tanulod a választott nyelvet.

Kezdd el most!Tanulj nyelvet saját tempódban!

Teszteld módszerünket kockázatok nélkül!

Töltsd ki az űrlapot az adataiddal!Tesztelj minket próbatanfolyamunkon!


Megismered nyelvtanárainkat, módszerünket, és az is kiderül, a nyelvtanulás belefér-e az idődbe.

A próbatanfolyam ára csak 14 500 forint (906 Ft / 60 perces nyelvóra), és ha a nyelvtanfolyam közben úgy döntesz, nem szeretnéd folytatni a tanulást, akkor ezt az összeget teljes egészében visszafizetjük neked.

Ráadásul a próbatanfolyamon nem kell megvenned a tankönyveket, csak gyere el és próbálj ki minket!

100%
garancia

Hisszük, hogy a legjobb nyelviskolák közé tartozunk, 
ezért
 felelősséget vállalunk a munkánkért és a tanulóinkért.

Próbatanfolyamunkra 100%-os pénzvisszafizetési

garanciát biztosítunk.


Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.

Diákjaink, tanulóinkvéleménye rólunk...


„Kedves nyelvtanáraim. Először is köszönök mindent! Úgy gondolom, hogy nagyon sokat fejlődtem amíg a nyelviskolában tanítottatok. Ennek is köszönhetem, hogy sikerült megkapnom ezt a munkát. Jelenleg Németországban ....... vagyok az ottani amerikai légi támaszpont konyháján, mint szakács.”

Bné Katalin

Székesfehérvár

„Örülök neki, hogy ezt a nyelviskolát választottam. Folyamatos visszajelzést kapok a hibáimról és természetesen a dicséret sem marad el. Ennél jobb ösztönzési rendszer nem létezik. Az időbeosztásnál, vizsga időpontoknál mindenki megtalálja az életvitelének megfelelő helyet. Nem lehet kifogás, csak tanulni kell.”

F.S.

Székesfehérvár

„Amikor elkezdtem itt tanulni, el voltam keseredve, mert nagyon sokat felejtettem középiskola óta (4 év) és sok minden nehezen ment. Most viszont már könnyebb a helyzetem, munkahelyen is sokkal bátrabban írok angolul e-mail-eket, már túl vagyok az első telefonbeszélgetésen is, így egyre büszkébb vagyok magamra. Minden nyelvtanár segítőkész, aranyos. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a nyelviskolát választottam, rengeteget köszönhetek a Hello English-nek. Thanks for your help!”

L. Attila

Székesfehérvár

„Tökéletes minden helyzetben: Akinek nincs ideje, és akinek sok ideje van. Ha van célod és tenni is akarsz érte, akkor a Hello English jó választás!”

Cs. Zs.

Székesfehérvár

„Köszönök nektek mindent! Sikerült a középfokú nyelvvizsgám, pedig azt hittem ez lehetetlen! Ezzel végre kézbe vehetem a mester diplomám!”

K. Barbara

Székesfehérvár

Kattints, és tégy egy próbát velünk Te is!

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.