VÉLEMÉNYEK NYELVTANULÓINKTÓL.

Jó ideje elhanyagoltam a tanulóink véleményének közzétételét. Ez nem azt jelenti, hogy nem születtek az elmúlt időszakban, sokkal inkább nem jutott időm rá. De most összeszedtem párat, remélem legalább olyan tanulságosak és inspirálóak lesznek, mint a korábbiak.
 
„Szeretnék még egyszer köszönetet mondani, hogy a nyelviskolának hála, sikerült a nyelvvizsgám. Szeretném megosztani veletek, hogy annak köszönhetően, hogy meg tudtam csinálni a középfokú nyelvvizsgát, elnyertem egy pályázatot az egyetemen, és így szeptembertől Hollandiában tanulhatok négy hónapot. Nélkületek ez nem sikerült volna.”
M.B., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Nekem nagy segítség a rugalmasságotok az órarend tervezésében, esélyem se volt korábban angolt tanulni más nyelviskolában. Nagyon élvezem a beszédórákat, bár még sok hibával, de legalább merek beszélni angolul. Köszönöm a sok segítséget és a tanárok pozitív hozzáállását.”
L.P., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
„Egészen addig nyugodt voltam a vizsga előtt, amíg az előttem lévő- aki ugyanabból a szintből vizsgázott, mint én- elmondta, hogy neki nem sikerült a vizsga. Na, innentől lettem ideges. Talán ez volt végül a legjobbra sikeredett szóbeli vizsgám. Párbeszéd alakult ki és folyékonyan is ment a beszélgetés, másfelé is elterelődött és nevettünk is nagyokat közben. Nagyon jól esik, hogy mindig ámuldoznak, hogy milyen gyorsan eljutottam erre a szintre. Végül elmondta a tanár, hogy min kell javítanom- kiejtés- és tippeket is kaptam hozzá.”
B.V., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Sokáig gondolkodtam rajta, hogy beiratkozzak hozzátok németre. Féltem, hogy nem fog menni munka mellett a tanulás. Végül a próbatanfolyammal belevágtam, hisz nem volt veszíteni valóm. A próbatanfolyam alatt annyi segítséget kaptam, hogy teljesen meggyőzött arról, hogy vagy itt és most sikerül eljutnom a középfokú nyelvvizsgáig, vagy talán egy magántanár tud hasonlóan fejleszteni. Inkább itt maradtam, mert szeretek a Hello English-be járni.”
A.Á., Székesfehérvár, német nyelvtanuló
„Nem volt könnyű, de megcsináltam. Megvan a középfokú nyelvvizsgám! Sokat dolgoztunk rajta, hogy a tudásom is elég legyen a vizsgára, de sikeresen vettem az akadályt. Tény, hogy nélkületek nem jutottam volna el idáig, amiért hálás vagyok minden tanárnak.”
B.L.? Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„A legjobban a beszédórákat kedvelem, rengeteg érdekes feladat van, és sokat gyakoroljuk a beszédet. Ráadásul mindig oldott a hangulat, sokat nevetünk, ami nálam csak fokozza a teljesítményt. Fontos volt számomra, hogy sokat gyakoroljam a kommunikációt, ehhez a lehetőségek nálatok adottak. Köszönöm.”
B.L., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„A többi nyelviskolához képest, nagyon jó, hogy mindenki a saját ütemében haladhat. A tanárok segítőkészek és kedvesek. Az elmúlt pár hónap alatt többet fejlődtem, mint az évek alatt bármikor.”
H. K., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Jól felépített menetrend mentén haladva tapasztalom a fejlődésem. Így végre szivesen tanulok és járok angolra. Minden kérdésemre azonnal kapok választ és mindig úgy érzem, hogy a tanulásomat támogatja minden tanár.”
Gy.F., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
„Ma vizsgáztam talán negyedszer. A vizsga szerintem jól ment, meg lettem dicsérve. A vizsga után úgy érzem, hogy van rá esélyem, hogy eljussak a felsőfokú nyelvvizsgáig. Köszönöm Hello English.
L.B., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
„Nagyon izgultam, de semmi olyan kérdés, feladat nem volt, amit az órákon ne tanultam volna meg. Nagyon tetszett, hogy a vizsga után az értékelés is megtörtént. Örültem, hogy a tanár véleménye szerint is sokat fejlődtem és megdicsért.”
V.Á., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
Ezek a vélemények, eredeti kézzel írt formában nyelviskolánkban megtekinthető. Írásuk nem kötelező, nyelvtanulóink szabad döntésének köszönhetők. Remélem, ezek a vélemények segítenek Önnek megmutatni, hogy mire is számíthat a Hello English nyelviskolában, hisz így nem mi mondjuk, hogy is dolgozunk. További segítségére lehet a következő linken elérhető videónk, amiben néhány tanulónk #selfie-ben mutatják meg, miért szerettek hozzánk járni. Klikk a linkre: goo.gl/dfTCM2
Sok sikert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a Hello English Nyelviskola témakörhöz tartozik. 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.