Vélemények nyelvtanulóinktól.

Tavalyi évben többször tettem közzé már nyelvtanulói véleményeket összegezve. Ezt folytatom hagyományteremtő jelleggel. Az alábbi idézetek már a 2016-os évben készültek. Lássuk hát mit mondanak a tanulóink.
 
„A mai napon sikeresen zártam szóbeli vizsgám a Pre-Inter module 1-5-ből. A vizsga előtt kissé izgultam, de a bent töltött idő nagyon jó hangulatban telt, így utólag rájöttem, kár volt izgulni egy cseppet is. Andi (nyelvtanárnőnk) nagyon aranyos és segítőkész volt, így csakis csupa jót tudok elmondani a vizsgáról. Amikor idejöttem (Hello English nyelviskola) számos hiányosságot és bizonytalanságot véltem felfedezni angol tudásomban, ám amióta ebben a suliban tanulok azt érzem, hogy ezen hiányosságok teljességgel feloszlottak. A kezdet óta rengeteget fejlődtem,mint nyelvtani tudásban, mint kommunikációs készségben. Úgy gondolom jó úton haladok egy sikeres nyelvvizsga felé. Az eddigi sikereim és nyelvtudásom megszerzéséhez rengeteg segítséget kaptam a nyelvtanároktól, és ezúton szeretném megköszönni készséges és roppant segítőkész munkájukat, amivel hozzárulnak fejlődésemhez. Valamint szeretném megköszönni azt a kellemes és humoros hangulatot, amit minden egyes tanulós és beszédórán megteremtünk. Hatalmas segítség a biztos fejlődéshez. Szuperek vagytok!”
 
„K.Á., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló 
 
2015 szeptemberében kezdtem nálatok, örülök, hogy titeket választottalak a nyelvtanuláshoz. Nagyon tetszik a rugalmasság az órák tervezésében és a nyitottság, segítőkészség minden az itt lévőkben. Munka mellett nem egyszerű még így sem a folyamatos tanulás nekem, szeretnék kicsit gyorsabban haladni, de nem rajtatok múlik.
A beszédemen mindenképpen javulást érzek és a nyelvtanommal is most állok a legjobban az eddigi tanulásaim közül. Rajtam múlik minden, de úgy érzem, maximálisan támogattok mindenben. Köszi!”
 
Szabó Károly, Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Lezártam az első könyvemet végre! Nagyon örülök neki, egyre közelebb jutok a nyelvvizsgához. Első vizsgám volt, így nem tudtam mire számítsak, de nagyon jó volt. Se túl könnyű, se túl nehéz.”
 
B. Henrietta, Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Ahhoz képest, hogy nem készültem fel rá kellőképpen és úgy estem be a munkából, azt érezve, hogy nem tudok semmit, úgy érzem elég jól sikerült. (ezekhez képest).
„A szóbelihez jó témát választottam, olyat amiről jobban tudok beszélni. A szituációs példa nem ment annyira jól, mint kellett volna. Még sokat kell gyakorolnom. A tesztirásokban is sokat kell még fejlődnöm.”
 
J. A., Székesfehérvár
 
„Ismételten túl vagyok egy szóbeli vizsgán, aminek a hangulata nagyon jó volt. Mindig izgulok a vizsgák előtt, de a nyelvtanárok segítőkészségének köszönhetően sikerül megnyugodnom és a végére mindig élvezem a dolgot. Nagyon sokat köszönhetek a tanároknak, mert nélkülük nem hiszem, hogy elérhetném a felsőfokú nyelvvizsgához fűződő reményemet. Egyre közelebb vagyok a célomhoz, és egyre magabiztosabban viszem végig a tanfolyamot. Köszönöm nektek, hogy segítetek elérni a célomat.”
 
P.O., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Fokozatosan építem a nyelvtudásom és fejlesztem magamat, amiben az itteni nyelvtanárok nagyon sok segítséget adnak. Remekül támogatják a nyelvi képességem fejlődését. Ezért is jutottam el arra a szintre, hogy különösebb izgulás, idegesség nélkül, bátran és magabiztosan írom az írásbeli teszteket és csinálom meg a szóbeli vizsgákat is. A mai napon is szóbeli vizsgát tettem Pre-intermediate 5-7 záró modulból. Tanárom megdicsért szóbeli feleletem végén, hogy milyen gördülékenyen és folyamatosan beszélek. Ezt az itteni tanulási módszernek és a tanároknak nagyon köszönöm.”
 
A. Zné., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Most már nem féltem a vizsgától, mivel eddig is jól mentek, feleslegesen aggódtam. Könnyen vettem az akadályokat. Előfordult, hogy pár szó, kifejezés nem jutott eszembe, de azokat is könnyen körbe tudtam írni. Most már tudatosan használtam a különböző, számomra nehezebb igeidőket is, ami kifejezetten jó érzés volt. Remélem a nyelvvizsgán is ilyen kedves és jóindulatú oktatók és tanárok lesznek majd.”
 
B.A., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Sikerült a második vizsgám is és köszönöm a felkészítést és a segítséget. Nagyon örülök, hogy eddig sikerült eljutnom, és remélem, hogy így már megtalálhatom álmaim munkáját. Természetesen nem hagyom abba a nyelvtanulást, mert fontosnak tartom, hogy tudjak kommunikálni az emberekkel.”
 
Éné. M., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
Azt hiszem megtaláltam a megfelelő iskolát, a legjobb tanulási módszerrel. Könnyen beilleszthető a legszorosabb napirendbe is. A nyelvtanárok segítőkészek és rugalmasak. Hétről hétre érzem a fejlődést, a beszédórák is egyre gördülékenyebben mennek. Egyenlőre a vizsgák sem okoztak problémát. Összességében elégedett vagyok, és szeretek itt tanulni.”
 
Sz.A., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„A vizsga nem épp a kedvencem, de ezt nem is éreztem annak. Csupán az elnevezése volt riasztó. Jó élmény volt, felhívták a figyelmemet a hibákra amivel teljes mértékben egyet is értek és igyekszem javítani és odafigyelni rá.
 
Á.A., Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
Természetesen a fenti vélemények eredeti kézzel írt változata nyelviskolánkban megtekinthető. Ezek írása nem kötelező, nyelvtanulóink szabad döntésének köszönhetők.. Remélem, ezek a vélemények segítenek Önnek megmutatni, hogy mire is számíthat a Hello English nyelviskolában, hisz így nem mi mondjuk, hogy is dolgozunk.
Sok sikert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés az angol nyelvtanfolyam témakörhöz tartozik.

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.