Újabb vélemények nyelvtanulóinktól.

Június hónapban is sok új vélemény született. Ezúttal is mindegyik kézzel lett írva, és természetesen továbbra sem kötelező ezek készítése. Mivel tanulságosak abból a szempontból, hogy segíthetnek másoknak megérteni, hogyan zajlik nyelviskolánkban az oktatás, igyekszem majd minden hónapban egy bejegyzésben ezeket összefoglalni. Azért is teszem mindezt, mert így nem mi mondjuk ki, hogy milyen színvonalon dolgozunk, hanem a tanulóink. 
 
 „Nagyon hálás vagyok a Hello English csapatának, mivel nekik köszönhetem a középfokú nyelvvizsgámat is. Így nem is volt kérdés, hogy a felsőfokra is itt fogok felkészülni. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy régi ismerősként kezelnek Annamariék és a régi nyelvtanárok is. Itt mindig nagyon jó a hangulat, és a munka után, fáradtan is örömmel jövök ide. A beszédórák is mindig nagyon jó hangulatban múlnak el, a csapat és a nyelvtanárok is feldobják a hangulatot. „
 
P. Olga, Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Mióta itt tanulok sokat javult a nyelvtanom és sokat bővült a szókincsem. A rádióban nagyjából megértem az angol szöveget és nem okoz gondot egy angol feliratos film sem.”
 
K. Ferenc Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Nagyon sokat fejlődtem és szeretek is a Hello English-be járni. Több alkalommal házivizsgáztam már, és egyre jobban megy, már nem izgulok és sokat fejlődök ezek során. A célom a középfokú nyelvvizsga, és úgy érzem jól haladok afelé. Sokat segített a nyelviskola a tanulásban, nagyon kedvesek és barátságosak a nyelvtanárok és mindenki.”
 
M. Katalin, Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„A beszédórák remek hangulatban telnek játékos feladatokkal és párbeszédekkel. Mindig nagyon jól érzem magam. Ha bármi nem megy, azt átbeszéljük a nyelvtanárral és addig nem megyünk tovább, amíg meg nem értem. Ez nekem nagyon tetszik. Remélem, hogy még rengeteget tudok fejlődni és sikeresen teljesíthetem a középfokú nyelvvizsgát.”
 
B. E. Székesfehérvár, német nyelvtanuló
 
„Nagyon örülök, hogy ide járhatok. Sokat tanultam eddig is és a nyelvtanárok hozzáállása  is nagyon pozitív. Mindig segítőkészek és barátságosak.”
 
L. L. Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Először féltem a tanulási tematikától, mert számomra szokatlan volt, de kellemesen meglepődtem. A saját tempómban tudok haladni. A nyelvtanárok nagyon segítőkészek. Bízom benne, hogy a segítségükkel a nyelvvizsgát sikeresen le fogom tudni tenni, ha eljön az ideje.”
 
Sz. K. Székesfehérvár, német nyelvtanuló
 
„Sokáig kételkedtem benne, hogy valaha is nyelvvizsgát szerzek, most pedig a középfokú nyelvvizsga küszöbén állok. Szívből örülök, hogy korábbi tapasztalataim ellenére a képzés struktúrája elüt a hagyományos nyelvoktatástól. Megszűnik az alá- fölérendelő, frontális tanár- diák viszony, helyette egy kölcsönös bizalomra és megbecsülésre épülő, közvetlen kapcsolat alakul ki a tanítványok és a nyelvtanárok között. Bár még sok a tennivaló, biztos vagyok benne, hogy a Hello English Nyelviskola segítségével könnyedén túlléphetek az akadályokon.
 
K. Dávid, Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Nekem nagy segítség volt, hogy a tankönyv egy témát dolgoz fel és erre épülve lépésről lépésre bővíti a szókincsem. Összességében a nagyon jól felépített leckéken nagyon jól lehetett haladni és a nyelvtudás így maradandó. Az első szóbeli vizsgámat nagymértékben segítette a vizsgáztató tanár közvetlensége és biztatása.”
 
Cs. L. Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Sokat segített a Hello English rugalmas órarend rendszere. A munkám miatt halaszthatatlan volt az angolom fejlesztése, de sehol sem találtam olyan nyelviskolát, ahol a munkaidőmhöz tudtak igazodni. Először próbálkoztam online tanfolyammal, majd vettem oktató CD-ket, végül egy komplett DVD anyagot is. Egyiket sem használtam annyi ideig, hogy bármi fejlődést fel tudtam volna mutatni. Egyszerűen nem volt lelkierőm esténként leülni és tanulni. Aztán az interneten ráakadtam a Hello English honlapjára és a próbatanfolyamára. Szkeptikus voltam, de végül bejelentkeztem egy szintfelmérőre. Mielőtt beléptem a nyelviskolába, emlékszem, arra gondoltam, nem tűnik túl meggyőzőnek. Az ajtón belül, ami fogadott, az viszont kijózanított. Utólag tudtam meg, hogy a 17 órai szintfelmérős időpont egyben tanóra vége és kezdete is. Olyan zsúfolt volt az előtér és a folyosó is, hogy elveszettnek éreztem magam. Mindenütt emberek, jöttek mentek, beszélgettek. A tömegből aztán Annamari az oktatásszervező kiragadott és a szintfelmérőt követően be is íratott a próbatanfolyamra. Nem volt nehéz dolga, a nyelviskolában tapasztaltak egyből meggyőztek, ahova ilyen sokan járnak nyelvet tanulni, az nem lehet rossz hely. A próbatanfolyam aztán mindenben megerősített, tudtam a munkámhoz igazítani az órarendem, ráadásul a módszernek köszönhetően saját tempómban tanulhattam. Az első beszédórán is túlestem, bevallom szorongtam előtte, mi lesz, meg se merek majd szólalni. Ehhez képest egy mozgalmas, de oldott hangulatú órába csöppentem, ahol meglepetésemre én is beszéltem angolul. Nem is volt kérdés, hogy itt folytatom. Szeretek ide járni, sőt munka után felüdülés beülni tanulni. A nyelvtanárok hozzáállása fantasztikus, segítőkészek, barátságosak és felkészültek.  A türelmük pedig megfizethetetlen. Ma már nemcsak a rugalmas órarend miatt járok ide, hanem a nyelvtanulás élményéért, mert ilyen közegben lehet tanulni.”
 
B. Ádám, Székesfehérvár, angol nyelvtanuló
 
„Most volt a második modulzáró vizsgám. Nem volt könnyű, izgultam is kicsit, de Éva barátságos hozzáállásával feloldotta bennem a vizsgadrukkot. Volt pár hibám, amit vizsga után át is beszéltünk, mire kell majd figyelnem a jövőben és mit kell fejlesztenem. Összességében sikerült a vizsga, aminek nagyon örülök, hisz én is érzem, hogy fejlődök, ezt most meg is erősítette a nyelvtanárom. Köszönöm Hello English!
 
A. Ágnes, Székesfehérvár, német nyelvtanuló
 
A fenti vélemények eredeti kézzel írt változatai nyelviskolánkban megtekinthetők. Néhány idézetet korábban megosztottunk a facebook oldalunkon itt:goo.gl/PddZbZ de rendszeresen közzé teszünk véleményeket a Google+ oldalunkon is itt: goo.gl/BrNbQN
 Ha még nem tanult nálunk, szívesen segítünk Önnek is. Sok sikert addig is!
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a Hello English Nyelviskola vélemények témakörhöz tartozik.

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.