Miről szól a próbatanfolyam? Elmagyarázom!

Nagyon gyakori kérdés ez a nyelvtanfolyamaink iránt érdeklődőktől. Az alapvető probléma az, mi pontosan értjük, hisz tiszta, mint a nyári égbolt. Csak hát, aki először hallja, annak kérdőjelek maradnak a fejében. Ebből kiindulva az alábbi bejegyzésben belemegyek a részletekbe és elmagyarázom a lehető legegyszerűbben. Belátom, a próbatanfolyam a mai napig egyedi dolognak számít, nem adaptálták a hagyományos nyelviskolák, sőt nagyon ellenszerük sincsen rá, hisz ahhoz a teljes működésüket kéne átalakítani. Miért? Hamarosan érteni fogod te is, csak olvass tovább!
 
 Az ötlet, és ami mögötte volt:
 
2009 októberében Budapesten voltunk a feleségemmel egy értékesítési tréningen. A trénertől többször is elhangzott a „bűvös” mondat, legyen bevezető szolgáltatásunk, érthetőbben fogalmazva, legyen termékkóstolónk. 
 
Ezt követte egy gyakorlati feladat is, tréning résztvevőkként egymásnak elmondhattuk, mivel foglalkozunk, és közösen gondolkodhattunk egymás bevezető szolgáltatásain. Én már a tízedik résztvevőnek részleteztem, mennyire rugalmas a nyelvoktatás nálunk, és a tízedik ember sem igazán értette elsőre, hogyan működünk. Azt mindenki azonnal felfogta, hogy a rugalmas órarend, mekkora előny lenne számára, de mindig volt visszakérdezés, hogyan csináljátok?
 
 Ez arra inspirált, hogy hazafelé tartva már az autópályán kitaláljuk feleségemmel a bevezető szolgáltatásunkat, azaz termékkóstolónkat. Még Érden se jártunk, mikor közös egyetértésre jutottunk, a nyelvtanítási módszerünk eltér a hagyományostól, így az emberek nehezen tudják elképzelni a működését, bármennyire is igyekszünk elmagyarázni. Általában maradnak bennük nyitott kérdések, kétségek. Így aztán az M7-es autópályán valahol Tárnok közelében megszületett a próbatanfolyam fogalma.
Mire beértünk Székesfehérvárra sikerült tartalommal is megtöltenünk. Azóta létezik és működik, 16 nyelvórát adunk minden új tanulónknak, amit három hét alatt tud felhasználni, mindezt alacsony áron, teljes pénz visszatérítési garanciával.  Nem sokat késlekedtünk, napokon belül a próbatanfolyamról szólt minden reklámunk. Ennek hatásáról olvashatsz egy korábbi bejegyzésemben:  http://goo.gl/TQugpC
 
Mi nem a Próbatanfolyam?
 
Mielőtt belevágunk ennek a tisztázásába, még egy félreértésre okot adó dolgot szeretnék helyre tenni. Egy amerikai módszertant használunk, ami rugalmas és személyre szabott oktatást tesz lehetővé. Gyakorlatilag ötvözzük a magántanár, a csoportos nyelvtanfolyam és az önálló tanulás sikeres elemeit, ezek a módszertanunk alapjai. A lényeg, a nyelvoktatásunk nem relax, alfa vagy agyturbo alapokon nyugszik, nem is internetes vagy távoktatás, hanem diplomás nyelvtanárok tanítanak minden nyelvórán.
 
Az első és legfontosabb, hogy ez nem egy „butított” vagy „fapados” nyelvtanfolyam. Ha a próbatanfolyamra beiratkozol, ugyanazt a képzést kapod, mint az összes nálunk tanuló. Ugyanazok a diplomás nyelvtanárok foglalkoznak veled, akik a későbbiekben is tanítani fognak, ugyanazokban a tantermekben tanulsz, ugyanazok a tananyagok, és ugyanúgy te fogod írni az órarended, mint a többiek.
 
A második legfontosabb, hogy a próbatanfolyam nincsen nyelvtudásszinthez kötve. Ugyanúgy belevághatsz teljesen kezdőként, mint középfokú tudással rendelkezőként. Ráadásul akár angol akár német nyelvet akarsz tanulni, igénybe veheted.
 
A harmadik, a próbatanfolyam nem átverés. Pontosan azt kapod, amit ígérünk. Nincsenek „apró betűs” részek, sem kacifántos feltételek. A 100%-os pénz visszafizetési garanciánk nem üres reklámszöveg, hanem ténylegesen igénybe vehető. Két feltétele van mindössze, amit leírok ide is. Az első feltétel, hogy a 16 nyelvóra felhasználása előtt fejezd be a próbatanfolyamod. A második, a három hetes lejárati idő előtt jelezd, hogy élni akarsz a garanciánkkal. Megfordítva ez így hangzik, ha felhasználtad a tizenhat órát, vagy a három hetes lejárati idő letelt, nem tudod a garanciát érvényesíteni. Ezeket a próbatanfolyam szerződésében is rögzítjük. Bízom benne, te is úgy látod, ezek korrekt feltételek. Eddig is, ezután is tartani fogjuk magunkat ehhez.
 
Negyedikként pedig jó, ha tudod, a próbatanfolyam nem elegendő, hogy felhozd a nyelvtudásod a nulláról egy külföldi munkához, vagy felkészülj egy nyelvvizsgára. Nem véletlenül írom ezt le, időnként érkeznek ilyen elképzelésekkel emberek hozzánk, nem viccelek.  Sajnálom, tizenhat nyelvóra alatt nem tudod a nyelvtudásod szintekkel javítani, de ennyi idő alatt is érezhetően fogsz fejlődni. 
 
Miért jó a próbatanfolyam?
 
Nem vagyunk hagyományos nyelviskola, nem csoportos nyelvtanfolyamokat szervezünk, hanem egyéni haladási rendszerben, folyamatosan tanítjuk az angol és német nyelvet. A próbatanfolyamon letesztelheted ezt a módszert. Tizenhat nyelvórában, három hét alatt személyesen győződhetsz meg róla, számodra is működőképes vagy sem. Így nem „vakon” kell minket választanod, hanem a saját tapasztalatodra támaszkodva döntheted el, hogy nálunk folytatod a nyelvtanulást a kívánt célodig, vagy más nyelviskolát esetleg magántanárt keresel.
 
Miért jó ez neked?
Más nyelviskolában legfeljebb egy próbaórára van lehetőséged, és ez sem mindenhol elérhető. Te is érzed a különbséget, nem magyarázom túl, tizenhat nyelvóra egy nyelvórával szemben!
 
Pár sorral feljebb már jeleztem, a próbatanfolyam alatt is azok a diplomás nyelvtanárok fognak tanítani, akik utána is foglalkoznak veled. Megismered őket, és ami legalább ilyen fontos, ők is megismernek téged. Tudni fogják a tanulási nehézségeidet és személyre szabottabban tudnak a későbbiekben segíteni neked.
 
A tizenhat nyelvóra alatt arra is fény derül, milyen a tanulási sebességed. Bármilyen meglepő, ez bizony emberenként eltérő. Természetesen ez nem egy lézerpontos állandó érték, de sokkal jobban előre jelezhető az az időtartam, amire szükséged lesz a célod eléréséig.
 
Nyelvtanulóink 90%-a elsőként azt említi előnyként- amiért hozzánk járnak és nem más nyelviskolába- az a rugalmas órarend. Gyakorlatilag a módszerünknek köszönhetően mi folyamatosan tanítjuk az angol és német nyelvet. Hétköznap reggel 8 órától este nyolcig, szombaton 8 órától 14 óráig, vasárnap nyolc órától délig. Az egészet úgy tudod elképzelni, hogy van egy központi órarendünk, ami napokra és órákra fel van osztva tantermenként. És ezekbe az időbeosztásokban te fogod megtervezni az órarended. Ha egyik héten, kedden, csütörtökön és szombaton délelőtt tudsz jönni tanulni, a következő héten pedig hétfőn és szerdán délután, akkor így fogod az órarended megtervezni és a központi órarendbe feliratkozni.
Mindezt most leegyszerűsítettem, hogy megértsd a lényegét, de a próbatanfolyam erre is remek lehetőséget ad, hogy belerázódj az órarended tervezésébe. Az elején még közösen fogod tervezni vagy a képzésszervezőinkkel vagy valamelyik nyelvtanárunkkal. Mire a végére érsz a próbatanfolyamnak, könnyedén ki fogod használni te is a rugalmas órarended előnyeit.
 
Ahhoz, hogy ennél is jobban megértsd, hogyan csináljuk, érdemes az időd rászánnod, és személyesen is felkeresni nyelviskolánkat. Fontos vagy számunkra, ezért szeretnénk elég időt és figyelmet adni, megismerni, mi a célod esetleg problémád a nyelvtanulásban. Ezt csak úgy tudjuk garantálni, ha előre egyeztetsz időpontot, amit itt a honlapunkon keresztül is megtehetsz, kattints a linkre: goo.gl/deYqx4 
Válaszd ki, miben tudunk segíteni neked és töltsd ki az űrlapot. Munkanapokon 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled.
Amikor ellátogatsz hozzánk, mindent részletesen elmagyarázunk neked, megválaszoljuk a kérdéseidet, és azt is megmutatjuk, hogyan tudod kihasználni minden előnyünket.
 
Az egész bejegyzésem arról szólt, nem kell elsőre elhinned mindent, a próbatanfolyamunk alatt letesztelheted. Majd csak akkor kell mellettünk döntened, ha a 16 nyelvóra meggyőzött téged. És ne feledd, ha úgy érzed, nem mi vagyunk a megoldás neked, visszafizetjük a próbatanfolyamod árát hiánytalanul. Szóval, mi felkészültünk rád, hogy segíthessünk, jelentkezz:  goo.gl/deYqx4 Sok sikert!
 
 Update 2018. október 01.- Amikor 2009-ben elkezdtük a próbatanfolyam bevezetését, 12500,-Ft-ban állapítottuk meg az árát. Az árazással az volt a célunk, hogy elérhető legyen ez a szolgáltatásunk. Ezt az árat tartottuk egészen 2018 október 01-ig. Kilenc év, megannyi próbatanfolyamos tanuló, több ezernyi nyelvóra, megszámlálhatatlan tapasztalat után, úgy döntöttünk, hogy a próbatanfolyamunk árát megemeljük. Kilenc év és még mindig sehol máshhol nem alkalmazzák, továbbra is csak nálunk van erre lehetőség. Az új árunk 14500,-Ft, ami lássuk be, tizenhat 60 perces nyelvóráért még mindig nagyon kedvező, egyedi lehetőség. Természetesen továbbra is él a 100%-os pénz visszafizetési garanciánk. Ideje eldöntened, hogy belevágsz, a kockázatot is átvállaljuk, ha nem jön be a módszerünk, vagy a nyelviskolánk, visszafizetjük a 14500,-Ft-ot hiánytalanul. 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a Hello English nyelviskola próbatanfolyam témakörhöz tartozik. 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.