Mi is dobozolunk, csatlakoztunk a CIPŐSDOBOZ akcióhoz

A Baptista Szeretetszolgálat 15. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a Cipősdoboz Akciót. A képen: A Hello English nyelviskola tulajdonosai- Papp Annamária és Papp István    
 
A 2018. évi kampány november 30-án 11 órakor egy sajtótájékoztató keretében indult el a fővárosi Deák téren, a Cipősdoboz Várnál. A gyűjtés december 20-ig tart.
Újdonság idén, hogy támogatóként a Hello English Nyelviskolák is Hivatalos Gyűjtőpontjai a kezdeményezésnek. Az adományokat minden hétköznap 08:00-18:00 óra között fogadjuk ügyfélszolgálatainkon- Székesfehérváron a Deák Ferenc u.13.-ban, Kecskeméten a Kőhíd utca 28-ban de szívesen adunk felvilágosítást is a 70/342-3775-ös telefonszámunkon. Az összegyűlt dobozokat mi továbbítjuk a segélyszervezetnek. A ciposdoboz.hu/ oldalon részletes útmutató található az ajándékok elkészítéséhez. Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A dobozok elsődleges „kikötői” gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, civil szervezetek. További gyűjtőpontok listája ugyancsak elérhető a honlapon. A 1355-ös Baptista Adományvonal hívásával pedig 300 forinttal lehet támogatni az akciót. . Készítsen Ön is cipősdobozt és juttassa el a Hello English nyelviskolákba december 20-ig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a nyelviskola témaköröz tartozik.
 
 
 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.