Legfrissebb angol nyelvtanulói véleményünk.

Rendszeresen kapunk tanulóinktól véleményeket, visszajelzéseket. Ennek jó részét le is írják, illetve hozzájárulnak, hogy fel is használjuk akár itt a blogunkon. Ezt a tanulói véleményt azért is rakjuk közzzé itt is, mert nem szokványos történet, "nem lövöm le a poént", inkább olvasásra ajánlom.
 
"„Egyszer volt, hol nem volt egy fiatal asszonyka, aki rátalált a Hello English „írd be a telefonszámodat és mi visszahívunk” felhívására valahol a neten. 
Visszahívás, próbateszt, férj csatlakozása és ketten elkezdték a menetelést a közös célért, a KÖZÉPFOKÚ ANGOL NYELVVIZSGA felé. Szuper volt a közös tanulás, a tanárok szuperek, hangulat mindig oldott, laza, a számonkérés mindig következetes, alapos!! 
Főhősünk kismama lett, és nagy pocakkal is imád tanulni járni a nyelviskolába egészen addig míg befért a padba. Baba születik, asszonyka otthon marad hónapokra, majd vissza a suliba. Asszonyka újra kismama, újra otthon marad…aztán a családi létszám már tökéletes, végleges, visszamegy tanulni és férjecskéjét beérve ANGOLBÓL KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGÁT SZEREZ!!! 
2 gyerek, 2 nyelvvizsga, 2 kézhez kapott diploma!! Itt a vége fuss el véle, így volt, igaz volt DE NEM mese volt!! :-)”
Továbbá pozitív élményként még megemlíteném, mint főhős asszonyka, hogy a nyelvvizsgám/nyelvtudásom megszerzését követő pár héten belül bejutottam egy multihoz.
Az interjú egy része angolul zajlott, és remekeltem, kaptak utánam, és örömmel bólintottam rá az ajánlatukra! 
Ajánlom a Hello English nyelviskolát a legjobb barátaimnak, rokonaimnak, ismerőseimnek és mindenkinek! A férjem és én is maximálisan meg voltunk elégedve a tanárokkal, Annamarit személy szerint imádom, igazi keménykezű hajcsár.
Hazudnék, ha azt mondanám nem voltak mély pontjai az utamnak, ami a nyelvvizsgáig vezetett, volt, több hosszabb-rövidebb DE akkor is és mindig számíthattam Annamarira, és minden tanárra. 
Utóirat a mesém végére: nem őrültem meg kérem, de kicsit szusszanok, melengetve a nyelvvizsgát a kezemben, és irány vissza a Hello English-be!! Az új célom az ANGOL FELSŐFOK!! 
GYERTEK, GYERTEK….!!!"
 
Nagyon szépen köszönjük, büszkék vagyunk a teljes családra. 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.