Fejlődünk a német nyelvtanítás területén is.

Bár angol nyelviskolaként indultunk 2007-ben, a sorozatos megkeresések miatt végül tavaly elgondolkodtunk a német nyelv oktatásán is. Ennek eredménye lett, hogy 2014 októberében módszertanunkra építve elkezdtük a német nyelv tanítását. Nagy lépés volt számunkra ez, de egy év se telt el az óta, és kiderült, jó döntés volt a német tanítás elkezdése. Tudd meg a bejegyzés többi részéből, milyen fejlesztéseket végeztünk és tervezünk.
 
 A német nyelvoktatás iránt érdeklődők számánál is érzékelhető a növekedés. Úgy, ahogy az angol nyelvtanításunkra, a németre is igaz, elsősorban felnőttek fordulnak hozzánk segítségért, akik munka és család mellett akarnak nyelvet tanulni. Számukra nagy előny a módszerünkben a rugalmas időbeosztás és saját haladási tempó. Az érdeklődés növekedésének függvényében nyáron le is bonyolítottuk a német nyelvtanárok toborzását és kiválasztását. Erről írtam egy korábbi bejegyzésben is, amit itt tudsz megnyitni: goo.gl/zki23X
Kizárólag diplomás nyelvtanárok tanítanak a német tagozatunkon is. További bővítésre is készen állunk, szerencsére elegendő jelentkezőt sikerült megmozgatnunk a nyelvtanári munkánkra.
 
Újabb fejlesztésünkként a német nyelvoktatásunkról külön weboldalt hoztunk létre, ami augusztus közepétől el is érhető itt: goo.gl/pkBhvg
Az új honlapunk színvilágban, megjelenésben demonstrálja, hogy a Hello English Nyelviskola részét képezi. A domain név, elsőre nem ezt sugallja- www.nemet-nyelvtanfolyam-szekesfehervar.hu  de ez a releváns kulcsszavak fontossága miatt van csupán.
Természetesen próbatanfolyam akciónk a németet tanulni vágyók részére is biztosított. A próbatanfolyam segítségével a módszerünk kockázatmentesen tesztelhető, három hét alatt 16 nyelvóra vehető igénybe, 100%-os pénzvisszafizetési garanciával. A próbatanfolyam részleteiről már korábban is írtam, ide kattintva tudod elolvasni: goo.gl/PBM40L
A német nyelvtanulásról továbbra is lesz elérhető információ a www.helloenglish.hu oldalon is, ráadásul aki itt akad rá a németre, azt nem irányítjuk át a specifikus oldalunkra, hanem innen is tud jelentkezni, visszahívást kérni.
 
További fejlesztések várhatók még az online jelenlétünkben, mert komolyan gondoljuk a magas színvonal biztosítását ezen a téren is.
A nyelviskolánkon belül a német tagozatnak is minden feltétel és körülmény biztosított, az angol tagozattal azonos szinten. Nem különböztetjük meg a tanult nyelv szerint diákjainkat, mindenki esetében a kíváló nyelvoktatásra törekszünk. Bár ma még az angol nyelvtanulók száma többszöröse a németnek, de mint mindenben, ebben is hosszútávon gondolkodunk, hiszen látjuk, a német nyelvtudás iránt is emelkedik az érdeklődés.
Sok sikert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a német nyelvtanfolyam témakörhöz tartozik.

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.