v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!
Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

HELLO ENGLISH NYELVISKOLA

Székesfehérváron 2007-től foglalkozunk felnőttek (16 éves kortól) angol és német nyelv tanításával, több mint 2600-an tanultak eddig nálunk.

Módszerünk:

Más nyelviskolákhoz képest előnyt jelent, ha nálunk tanulsz, hisz saját tempódban, rugalmas időbeosztásban tudod akár a német akár az angol nyelvet megtanulni a nyitvatartási időnkön belül.

Nálunk a nyelvoktatás nem csoportos nyelvtanfolyam formájában zajlik, mi folyamatosan német és angol nyelvet tanítunk, a magántanár és a csoportos nyelvoktatás sikeres elemeire építve. Sokkal rugalmasabbak és hatékonyabbak vagyunk, nálunk teljesen kezdő szinttől egészen felsőfokig haladhatsz, ráadásul bármikor kezdhetsz, a saját tanulási sebességeddel tudsz tanulni, nem kell alkalmazkodnod másokhoz időbeosztásban, és tanulási tempóban.

Nyelvtanulásod során tankönyvekre építve leckéről leckére fogsz haladni, végig diplomás nyelvtanáraink segítenek mindenben. Elsajátítod az egyes témakörök szintjének megfelelő szókincset, és ezeket sokat gyakorlod majd nyelvtanári segítséggel.

Folyamatosan tanulsz majd új nyelvtani szerkezeteket is, amelyeket írásban és szóban, valamint német vagy angol hang-és video anyagokon keresztül gyakorolsz be, egészen addig, amíg profi nyelvhasználóvá válsz!

Akár a német, akár az angol tanulásod során külön foglalkozunk a beszédkészséged fejlesztésével. Hetente rendszeresen beszédórákon- ahol veled azonos szinten levő tanulókkal fogsz részt venni- szóbeli feladatokon és gyakorlatokon keresztül érjük el, hogy magabiztosan tudjad alkalmazni a nyelvtudásod.

Képzési programunkkal teljesen kezdő szinttől alapfokú, középfokú és felsőfokú nyelvtudásig juthatsz el nálunk.

A nyelvtudásod fejlesztése ilyen módon hatékony lesz, képes leszel az angol vagy német nyelvtan helyes használatára, szókincsed jelentősen nőni fog és a kiejtésed is szépen kicsiszoljuk. A beszédórák pedig magabiztossá teszik az angol vagy német beszédedet, illetve a beszédértésedet.

A nyelvtudásodról rendszeresen kapsz visszajelzést, tesztekkel felmérjük, hol tartasz, illetve modul és tankönyvzáró vizsgákon veszel majd részt. Ha az eredményeid azt mutatják, hogy hiányosságaid vannak, vagy valamit nem teljesen értettél meg, hatékonyan korrigáljuk azokat, külön magyarázatokkal, illetve sok gyakorlással átlendítünk a nehezebben érthető részeken.

Angol, német nyelvvizsga felkészítés

Ha angol vagy német nyelvvizsga a célod, külön nyelvvizsga felkészítő képzésünkkel segítünk.

A nyelvvizsgákon négy fő szempont szerint mérik fel a tudásod:

A szóbeli nyelvvizsgán:
1, beszédértés (hallás utáni szövegértés)
2, beszédkészség
Az írásbeli nyelvvizsgán:
3 olvasáskészség
4, íráskészség

A sikeres vizsgád alapja a jó, mindegyik pontra felkészített nyelvtudásod. Ezt nem lehet pár hetes tanulással készségszintre fejleszteni, hanem az általános nyelvtanfolyamot komplex nyelvvizsga felkészítéssel kell kiegészíteni.

Nyelvvizsga felkészítésünkön begyakoroltatjuk veled a vizsgákon előforduló feladat típusokat. Lépésről lépésre fejlesztjük majd vizsgaszintre a tudásodat. Íráskészséged fogalmazások készítésével, levélírás feladatokkal fog feljavulni. Beszédértésedet rendszeres CD hallgatós feladatokkal javítjuk. Közel azonos témaköröket dolgozunk fel, mint ami a nyelvvizsgákon előfordulhat. Természetesen nem maradnak ki az olvasós feladatok és rengeteget fogsz beszélni is.

Mielőtt a nyelvvizsga felkészítőre mennél, nyelviskolánkban próbanyelvvizsgán veszel részt. A próbanyelvvizsga felépítése, értékelése megegyezik a „valódi nyelvvizsgáéval”, így egyben azt is megismered mi vár rád a vizsgán. A próba nyelvvizsgát követően végigbeszéljük veled négyszemközt, hol tart a tudásod, min kéne fejlesztened, és milyen plusz tanulásra lesz szükséged esetleg. Ha az derül ki, hogy a tudásod még nem elég a felkészítéshez, azt is megmondjuk neked, így megóvunk az esetleges kudarctól is.

A felkészítés zárása szintén egy próbanyelvvizsga nyelviskolánkban. Itt újra megnézzük a tudásszinted, azt is végigbeszéljük mennyit fejlődtél és mire kell esetleg odafigyelned a vizsgán.

Kik fognak tanítani?

A hagyományos nyelviskolák csoportos nyelvtanfolyamain csak egy nyelvtanár dolgozik a csoporttal, haladásukra, problémáikra, nehézségeikre más tanárnak nincs rálátása. Ha ez a nyelvtanár kiesik a munkából betegség vagy bármi más miatt, a csoport haladását megnehezíti, hogy a helyettesítő tanár nem tudja azonnal felvenni a fonalat, nem ismeri a tanulókat. Nálunk nincs ilyen probléma, ezzel is növeljük hatékonyságodat.

Az angol és német nyelvet minden esetben diplomás nyelvtanáraink tanítják neked. Mindegyikük tapasztalt a felnőttoktatásban, nem gyerekként kezelnek téged. Pontosan tudják, hogy munka és család mellett próbálsz előre jutni a nyelvtanulásban, így arra törekednek, hogy minden segítséget megadjanak neked. Hozzáállásukat a türelem és segítőkészség jellemzi, elkötelezettek a felnőttek nyelvtanítása mellett.

Tanári gárdánk állandó, így egy szakmailag is megalapozott csapatmunka zajlik, aminek a középpontjában a tanulóink állnak. Minden héten, csütörtökön 13 órától 15 óráig tanári értekezleten elemezzük a tanulóink haladását, és megvitatjuk, hogyan tudnánk még jobban segíteni. A tanári értekezleteknek köszönhetően mindenki naprakész a tanulók haladásával kapcsolatban. A magas színvonalú nyelvtanítás alapja a nyelvtanárok összehangolt munkája, amire garancia a nálunk zajló csapatmunka.

Tanuló Központú Oktatásszervezés

Már a szintfelmérésen tapasztalni fogod, hogy nyelviskolánkban te vagy a középpontban. Mindenre kiterjedő tájékoztatást kapsz, nem hagyunk nyitott kérdéseket. Nyelvtanítási rendszerünket, feltételeinket könnyen átláthatod, nem támasztunk „rejtett” feltételeket. Képzési szerződéseink pontosan és érthetően tartalmaznak mindent, nincsenek „apróbetűs” részek, amikre később derülne fény.

Oktatásszervezőink napi kapcsolatban lesznek veled, végig a nyelvtanfolyamod alatt. Telefonon reggeltől estig elérhetők, így a nyelvóráid tervezésében is segítenek. Ha valami miatt módosítanod kell, az sem jelent majd gondot, ebben is azonnal segítenek. Ráadásul személyesen is jelen vannak a nyelviskolánkban, így bármilyen problémával fel tudod keresni őket. Barátságosak, segítőkészek és naprakészek, így mindenre választ tudnak adni neked. Nyelviskolánk folyamatos nyelvtanításra van kialakítva, így minden munkatársunk állandóan azért dolgozik, hogy a te zavartalan haladásod a nyelvtanfolyamodon 100%-ban biztosított legyen.

A weboldalunkon nem tudunk mindent részletesen elmagyarázni, hogyan zajlik nálunk egy nyelvtanfolyam, hogyan tudsz rendszeresen beszédórákra járni, illetve hogyan tudod majd te írni az órarended. Ezért szívesen látunk személyesen is nyelviskolánkban. Szeretnénk személyre szabottan foglalkozni veled, ezért célszerű előre időpontot egyeztetned. Természetesen felkeresheted időpont nélkül is nyelviskolánkat, ilyenkor előfordulhat, hogy pár percet várnod kell. Jelentkezz szintfelmérőnkre vagy egy személyes tájékoztatásra és mindent megmutatunk neked.

Próbatanfolyam- 16 nyelvóra három hét alatt- csak nálunk Székesfehérváron

A próbatanfolyamon kockázatmentesen letesztelheted a nyelvoktatási módszerünket, megismered nyelvtanárainkat és azt is megtapasztalhatod, hogy a rugalmas órarenddel képes vagy-e angolt vagy németet tanulni.

Semmit sem kockáztatsz, ha letesztelsz bennünket, ha mégsem jön be nyelviskolánk neked, vagy nem fér bele az idődbe a nyelvtanfolyamod rendje, akkor visszafizetjük a próbatanfolyam teljes árát. Csak annyi a feltétele, hogy a 16 nyelvórát ne használd fel teljesen, és a három hetes határidő letelte előtt jelezd, hogy nem folytatod a nyelvtanulást.

Próbatanfolyamunk nem „butított” nyelvtanfolyam, ugyanazok a nyelvtanárok foglalkoznak veled, ugyanolyan hatékony felkészítésben lesz részed, mint állandó tanulóinknak. Ráadásul a próbatanfolyam alatt nem kell megvásárolnod a tankönyveket, díjmentesen használhatod a mi könyveinket. A nálunk tanulók 95%-a a próbatanfolyamot választotta elsőre. Miután kipróbálták módszerünket, megismerték nyelvtanárainkat, 10 emberből kilencen minket választanak nyelviskolájuknak.

Összehasonlításképpen a többi Székesfehérvári nyelviskolában maximum egy próbaórára ülhetsz be díjmentesen. Egy óra alatt kell eldöntened, hogy szimpatikus-e a nyelvtanár, és eredményes lesz-e számodra, ha náluk tanulsz. Egy nyelvóra vagy 16 nyelvóra segít abban, hogy megismerj egy nyelviskolát és megalapozott döntést hozzál a hatékony nyelvtanulásod érdekében? Szerezz tapasztalatot személyesen 16 nyelvóra alatt, ne vélemények, benyomások alapján döntsd el, hol tanulsz majd angolul vagy németül akár több hónapon át. Várunk minél hamarabb, hogy segíthessünk neked is.

Amíg nálunk tanulsz, érezni fogod, hogy te vagy a középpontban, mindent megteszünk a haladásodért, és a célod eléréséért. Személyesen is törődünk veled, nem hagyunk nyitott kérdéseket, szeretünk tanítani, és mi akkor örülünk, ha te elégedetten távozol minden nyelvórádról.

Tanulóink véleményei

„A héten kézhez kaptam a várva várt nyelvvizsga bizonyítványt. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem, de ez nélkületek biztos nem ment volna. Rengetegszer gondolok vissza a nyelvórákra, a nyelvvizsga felkészítőkre. Nagyon jó kis csapat alakult ki Ezer köszönet a segítségetekért.”
T. Adrienn, Székesfehérvár

„Magabiztosabb lettem a beszédben és úgy gondolom a szókincsem is sokat fejlődött. A korábban már tanult ismereteket sikerült a helyére tenni és jobban elmélyíteni azt. A sok beszédórának köszönhetően folyékonyabb és helyesebb lett a beszédstílusom. Egyre közelebb kerülök a célom eléréséhez és a sikeres vizsga csak még jobban motivál a folytatásban.”
B. Gábor, Székesfehérvár

„Próbálkoztam az angol nyelv megtanulásával már más nyelviskoláknál is, de a legtöbb eredményt itt értem el. Nagyon jól beválik a módszer, ahogy a tanulás itt folyik. Először persze egy kicsit furcsa volt, de hamar megszoktam, ugyanis nagyon hatásos és kényelmes is. Saját képességeim tempójában haladhatok a tanulásban, nem érzem magam rosszul, ha valami lassabban megy, mert a nyelvtanárok azonnal segítenek és mindent nagyon pontosan elmagyaráznak.”
M. Barbara, Székesfehérvár

„Nagyon jó érzés ilyen remek nyelvtanárok felügyelete alatt újabb és újabb sikereket elérni. Csak pozitívumokat tudok felhozni, ők beleadnak mindent, hogy minket nyelvvizsgához segítsenek.”
M. P., Székesfehérvár

„Nagyon örülök, hogy a Hello English nyelviskolát választottam. Megtapasztalhattam, hogy mégsem "veszett ügy" a nyelvtanulás számomra. Család és munka mellett is jól haladok és végre meg merek szólalni angolul, köszönhetően a maximális segítőkészségnek, az órák rugalmasságának és természetesen a nyelvtanárok szakértelmének és türelmének. Köszönöm a bátorítást és lelkesítést melyek átlendítettek a "nekem ez úgy sem megy" időszakokon, és úgy tűnik, hogy igenis MEGY.”
Kné L. Tünde, Székesfehérvár

„A középfokú angol nyelvi felkészítő tanfolyam záró vizsgáján vettem részt. Kinga, a vizsgáztató nyelvtanár, aktív segítő kérdéseivel ismét biztosította a vizsga oldott hangulatban történő folytatását. Azzal, hogy a vizsga levezetésében teljesen egyezik a vizsgáztató Pannon Nyelvvizsga Központ módszerével, sokat segít a hatékony felkészülésben. Köszönöm a felkészítő tanárok munkáját, a nyelvtanfolyam során segítő hozzáállását. Úgy érzem a kapott tudás és tapasztalat megérte a fáradságot és remélem, ennek eredményeképpen sikeres vizsgával tudom igazolni a nyelviskola jó hírnevét. Mindenkinek jó tanulást és eredményes nyelvvizsgát kívánok.”
K.Zsolt, Székesfehérvár

„Nagyon örülök, hogy ezt a nyelviskolát választottam. Mindenki nagyon segítőkész, az órabeosztásokat tekintve rugalmasak és ez a saját tempóban haladás nekem bevált. A nyelvtanárok egytől- egyig jól felkészültek, segítőkészek és mindig bátorságot öntenek belém.”
B.A., Székesfehérvár

„Eleinte bátortalan voltam, de az itteni nyelvtanárok segítőkészsége és bátorítása megtette a hatását és egész belelendültem az angolba. Rengeteget fejlődtem, és végre esélyt látok egy sikeres nyelvvizsgára is, ami feltétele, hogy megkapjam a diplomámat. Köszönöm a sok segítséget és bátorítást.”
K. Rita, Székesfehérvár

„Tyűha. Megvan a nyelvvizsgám. Felsőfok. Nem volt mindig egyszerű, de tutira megérte! Ezúton is szeretném megköszönni a Hello English nyelviskola csapatának, egytől- egyig nagyon hálás vagyok nektek. Ha nem noszogat Annamari annyit, még csak most mennék vizsgázni..... Na és végigcsinálni azt a rengeteg beszédórát, a leveleket silabizálni a nyakatekert témákról, hát..... Csak így tovább! Remélem, sőt, biztos vagyok benne, hogy még sokak kedvét hozzátok meg a nyelvtanuláshoz és segítitek őket a vizsgáig! Thank you so much.”
H. Flóra, Székesfehérvár

„Legfontosabb dolognak azt tartom, hogy itt a nyelviskolában a kellő tudás mellett, kellő önbizalmat is sikerült szereznem, amivel magabiztosan érkezhettem a nyelvvizsgára. Számomra a mai napig újdonság erejével hat az itt alkalmazott nyelvtanítási módszer és nagyon sokat számít a tanárok kedvessége, türelme, tudása. A munkahelyemen is pozitívan értékelik, mikor egy külföldi delegációval tolmács nélkül kommunikálok. Ezt is az itt megszerzett tudásnak köszönhetem.”
T. Péter, Székesfehérvár

„Úgy érzem rengeteget kapok ettől a nyelviskolától, aminek őszintén örülök. A nyelvtanárok is nagyon kedvesek, segítőkészek. A gimnáziumban sajnos elvették a kedvem a nyelvtanulástól, de amióta itt tanulok újra megjött a kedvem. Köszönök mindent. Boldog vagyok, hogy itt tanulhatok.”
K. Enikő, Székesfehérvár

„Én csak hobbiból tanulok angolul. Nem hittem volna, hogy van olyan nyelviskola, ahol nem veszik el a tanulási kedvet. Örülök, hogy nekivágtam az angolnak, köszönet a sok pozitív hozzáállású, kedves nyelvtanárnak, akik itt dolgoznak.”
Sz.P., Székesfehérvár

„Azért kezdtem ide járni, hogy felfrissítsem és fejlesszem a német nyelvtudásomat. Ezzel a módszerrel a saját tempómban tudok haladni, és egy stabil tudást tudok szerezni.”
K. Péter, Agárd

„Igen, sikerült elsőre a nyelvvizsgám, ráadásul szóban és írásban egyaránt. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit tőletek kaptam. Nélkületek nem ment volna.”
P. Adrienn, SzékesfehérvárAz itt látható tanulói véleményeket elolvashatod a facebook oldalunkon is:
Facebook

Vagy keresd fel G+ oldalunkat, hogy lásd, mások hogyan vélekednek rólunk:
Google+

A kézzel írt vélemények eredetijét megtekintheted nyelviskolánkban.

Miben segíthetünk?