v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!
Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

Blog

Mi is dobozolunk, csatlakoztunk a CIPŐSDOBOZ akcióhoz

A Baptista Szeretetszolgálat 15. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a Cipősdoboz Akciót. 
A képen: A Hello English nyelviskola tulajdonosai- Papp Annamária és Papp István
 
 
A 2018. évi kampány november 30-án 11 órakor egy sajtótájékoztató keretében indult el a fővárosi Deák téren, a Cipősdoboz Várnál. A gyűjtés december 20-ig tart.
Újdonság idén, hogy támogatóként a Hello English Nyelviskolák is Hivatalos Gyűjtőpontjai a kezdeményezésnek. Az adományokat minden hétköznap 08:00-18:00 óra között fogadjuk ügyfélszolgálatainkon- Székesfehérváron a Deák Ferenc u.13.-ban, Kecskeméten a Kőhíd utca 28-ban de szívesen adunk felvilágosítást is a 70/342-3775-ös telefonszámunkon. Az összegyűlt dobozokat mi továbbítjuk a segélyszervezetnek. A ciposdoboz.hu/ oldalon részletes útmutató található az ajándékok elkészítéséhez. Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A dobozok elsődleges „kikötői” gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, civil szervezetek. További gyűjtőpontok listája ugyancsak elérhető a honlapon. A 1355-ös Baptista Adományvonal hívásával pedig 300 forinttal lehet támogatni az akciót. . Készítsen Ön is cipősdobozt és juttassa el a Hello English nyelviskolákba december 20-ig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a nyelviskola témaköröz tartozik.
 
 
 
2018. december 5.