v
i
s
s
z
a
h
í
v
á
s
t

k
é
r
e
k
×

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.
Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet? Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.
Még nem tanultál angolul vagy németül?
Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!
Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Válaszd ki, mire van szükséged:
 
Neved:
 
Telefonszámod:
 
(A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!)

Blog

Legfrissebb angol nyelvtanulói véleményünk.

Rendszeresen kapunk tanulóinktól véleményeket, visszajelzéseket. Ennek jó részét le is írják, illetve hozzájárulnak, hogy fel is használjuk akár itt a blogunkon.
Ezt a tanulói véleményt azért is rakjuk közzzé itt is, mert nem szokványos történet, "nem lövöm le a poént", inkább olvasásra ajánlom.
"„Egyszer volt, hol nem volt egy fiatal asszonyka, aki rátalált a Hello English „írd be a telefonszámodat és mi visszahívunk” felhívására valahol a neten. 
Visszahívás, próbateszt, férj csatlakozása és ketten elkezdték a menetelést a közös célért, a KÖZÉPFOKÚ ANGOL NYELVVIZSGA felé. Szuper volt a közös tanulás, a tanárok szuperek, hangulat mindig oldott, laza, a számonkérés mindig következetes, alapos!! 
Főhősünk kismama lett, és nagy pocakkal is imád tanulni járni a nyelviskolába egészen addig míg befért a padba. Baba születik, asszonyka otthon marad hónapokra, majd vissza a suliba. Asszonyka újra kismama, újra otthon marad…aztán a családi létszám már tökéletes, végleges, visszamegy tanulni és férjecskéjét beérve ANGOLBÓL KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGÁT SZEREZ!!! 
2 gyerek, 2 nyelvvizsga, 2 kézhez kapott diploma!! Itt a vége fuss el véle, így volt, igaz volt DE NEM mese volt!! :-)”
Továbbá pozitív élményként még megemlíteném, mint főhős asszonyka, hogy a nyelvvizsgám/nyelvtudásom megszerzését követő pár héten belül bejutottam egy multihoz.
Az interjú egy része angolul zajlott, és remekeltem, kaptak utánam, és örömmel bólintottam rá az ajánlatukra! 
Ajánlom a Hello English nyelviskolát a legjobb barátaimnak, rokonaimnak, ismerőseimnek és mindenkinek! A férjem és én is maximálisan meg voltunk elégedve a tanárokkal, Annamarit személy szerint imádom, igazi keménykezű hajcsár.
Hazudnék, ha azt mondanám nem voltak mély pontjai az utamnak, ami a nyelvvizsgáig vezetett, volt, több hosszabb-rövidebb DE akkor is és mindig számíthattam Annamarira, és minden tanárra. 
Utóirat a mesém végére: nem őrültem meg kérem, de kicsit szusszanok, melengetve a nyelvvizsgát a kezemben, és irány vissza a Hello English-be!! Az új célom az ANGOL FELSŐFOK!! 
GYERTEK, GYERTEK….!!!"
 
Nagyon szépen köszönjük, büszkék vagyunk a teljes családra. 
2017. június 13.