Novemberi összeállítás nyelvtanulóink véleményeiből

Novemberben is sok tanulói vélemény készült nyelviskolánkban.  Ezek írása továbbra sem kötelező, ennek ellenére készültek szép számmal. Ezúttal is azért osztok meg belőle párat, hogy kedvet csináljak másoknak is a nyelvtanuláshoz. Akár az angol, akár a német nyelvtudás a cél, tanulóink véleménye az, hogy tudunk ebben segíteni.  
 
Már két hónapja járok a Hello English nyelviskolába, és határozottan úgy érzem, hogy az angoltudásom szintje fejlődik. Bő két hónap alatt sikerült az Intermediate szintet megtanulnom, és januárban megyek a középfokú nyelvvizsgára. Úgy érzem, a legjobban a beszédmódom fejlődött, ez mellett a szókincsem is sokat bővült. Nagyon szeretem az angol nyelvet és remélem, hogy sikeresen leküzdöm az előttem álló akadályokat.
 
C.M. angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
A beszédórákat nagyon élvezem. Az igeidők ismétlésével és táblázatba foglalásával sikerült megértenem, hogy mikor mit kell használni, majd ezt gyakoroltuk is.
 
N.A. angol nyelvtanuló, Agárd
 
Ezek a beszédórák egyre jobb hangulatban telnek el, köszönhetően a nagyobb szókincsemnek, a hasonló szinten tartó társaimnak és az ügyesen megszerkesztett óráknak. Annamarinak külön köszönöm a sok-sok segítséget és iránymutatást.
T.V. angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
A többi nyelviskolához képest nagyon jó, hogy mindenki a saját ütemében haladhat. A tanárok nagyon segítőkészek és kedvesek. Az elmúlt pár hónap alatt többet fejlődtem, mint az évek alatt bármikor. Végre merek beszélni angolul, és a nyelvtani részek is kitisztultak. Azt sajnálom, hogy nem kezdtem előbb ebben a nyelviskolában tanulni. Köszönök szépen mindent.
 
H.A. angol nyelvtanuló, Sárkeresztes
 
Nagyon hálás vagyok az összes tanáromnak, amiért segítenek, támogatnak és elviselik a „zaklatást” egy-egy fogalmazásom után. Tényleg a lehető legtökéletesebb helyre jöttem, ahol nem tartom lehetetlen ügynek a felsőfokot.
I Love hello english!
 
Horváth Anna, angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
Amiért idejöttem ebbe a nyelviskolába, azt 110%-ban elértem. Sokkal színesebb, változatosabb, árnyaltabb lett az angolom szóban és írásban egyaránt. Nagyon köszönöm.
 
Á.A.,angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
A beszédórákat nagyon hasznosnak ítélem meg, rengeteget tudok gyakorolni, mindezt oldott hangulatban, nincs semmi görcs bennem, ha meg kell szólalnom angolul. A tanároktól rengeteg biztatást és dicséretet kapok, ami külön öröm és mindig lelkesít.
 
Bné A.,angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
Sikerült a középfokú nyelvvizsgám, amire nagyon büszke vagyok. Igazából ez nélkületek nem sikerült volna. Köszönöm a Hello English nyelvtanárainak, hálás vagyok, hogy segítettek, bíztattatok, mert ez nélkül valószínűleg feladtam volna.
 
Sz. András,angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
Sokszor próbálkoztam már az angol nyelv megtanulásával, jártam magántanárhoz és több nyelviskolába is. Mindig azért adtam fel, mert nem fért bele az időmbe a nyelvtanulás, viszont nálatok a rugalmas órarend még nekem is jó megoldásnak bizonyult. Mióta ide járok, sikerült helyrerakni a nyelvtani hiányosságaimat, sokat fejlődött a kommunikációm és nőtt a szókincsem. Mindenkinek ajánlom a Hello English-t a környezetemben, mert ha nekem megy, nekik is menni fog.
 
B. Sz.,angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
Imádok anyanyelvi beszédórákra járni. A közép sulimban erre nincs mód és lehetőség, sőt nagyon kommunikálni sincs idő az angol óráinkon. Itt viszont Giddel rengeteget csiszolt a kiejtésemen. Nagyon érdekes témákkal készül minden órára és rengeteget tudunk gyakorolni, a viccei pedig mindig vidám hangulatot teremtenek. Thank you Giddel. 
 
T. P., angol nyelvtanuló, Székesfehérvár
 
Azért szeretek a Hello English nyelviskolába járni, mert egyáltalán nincs „iskolai” hangulat. A tanárok egytől egyig azon dolgoznak, hogy mi tanulók megértsünk mindent, rengeteget segítenek és mindig mindenkihez van egy biztató szavuk.
 
K.P., angol nyelvtanuló, Székesfehérvár 
 
Az itt közölt tanulói vélemények nem teljesek, jellemzően idéztem belőlük és a korlátozott keretek miatt, nem is tudom mindet feltenni. Természetesen ezek kézzel írt eredeti lapjai nyelviskolánkban megtekinthetők. Remélem ezzel is tudtam adni egy kis inspirációt a nyelvtanuláshoz.
Sok sikert.
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés az angol nyelvtanfolyam témakörhöz tartozik.

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.