Nyelvtanulóink újabb véleményei

Utoljára júniusban osztottam meg a blogban tanulóink véleményeit. Sajnos nem volt elegendő időm, de most igyekszem pótolni ezt.   Lényeges, hogy ezek írása nem kötelező nyelviskolánkban, ennek ellenére szép számmal készülnek a hétköznapokban. Nagyon jó érzés természetesen nekünk is ezeknek a kézzel írott sikereknek az olvasása.  Itt a blogon azért teszem közzé ezeket, hátha kedvet tudok adni másoknak is a nyelvtanuláshoz.    
 
 
Sikerek az angol tanulásban:
 
Az itt eltöltött hónapok során rengeteget fejlődött az angoltudásom, főként a nyelvtanárok segítőkészségének köszönhetően. Nagyon könnyen elsajátíthatóak a különböző nyelvtani feladatok a változatos tananyagok során. Bár vannak még hibáim, de a tanárok pozitív visszajelzései sokat segítenek.
 
Zs.G., Székesfehérvár
 
Sok pozitív élményem fűződik a nyelviskolához. Minden nyelvtanár nagyon kedves és segítőkész. Úgy érzem, hogy itt nagyon gyorsan és alaposan tudok angolul tanulni. Jó hangulatban telnek a beszédórák is, rengeteget nevetünk és segítenek akár a többiek is, ha valamit nem értek.
 
Kiss Georgina Lili, Székesfehérvár
 
Lassan öt hónapja tanulom az angolt, és a kezdeti félénkségemet a beszéd területén sikeresen legyőztem, melyet köszönök a nyelvtanároknak. Ezzel az önbizalmamat is megerősítették, hogy érdemes tovább folytatnom a nyelvtanulást. Nagy- nagy köszönet a nyelvtanáraimnak.
 
Sz.K.V. Székesfehérvár
 
Kedves Hello English,
Nagyon szeretek ide járni angolt tanulni. A legjobb módszereket használjátok és biztosan állíthatom, hogy át fogok menni a nyelvvizsgámon. Bár még messzebb vagyok tőle, érzem a motivációt. Beszédben fejlődtem a legtöbbet, mióta itt vagyok. Sokkal magabiztosabban használom a már megszerzett tudásomat. Bár ez a modul nekem kicsit nehezebb volt, azért meg tudtam oldani. Köszönöm, hogy nálatok tanulhatok. :-)
 
Sz.A., Székesfehérvár
 
 
Vélemények modulzáró vizsgák után:
 
Túl vagyok a harmadik szóbeli modulzáró vizsgámon sikeresen. A választható témák közül a mostani téma (holiday and travelling) közelebb állt a szívemhez, mint az előző vizsgán az ünnepek, mert erről véleményem szerint többet lehet beszélni. A szituációs feladat végrehajtásán még van mit javítanom, de bízok benne, hogy legközelebb azt is jobban meg tudom majd oldani. A sok beszédóra hatására úgy érzem könnyebben tudom megfogalmazni a véleményemet és azt amit mondani szeretnék. Köszönöm.
 
Cs.S. E., Székesfehérvár
 
A második vizsgám után elmondhatom, hogy több nyelviskolában tanultam, de a Hello English az első, amelyben még a vizsgákon sem érzem magam kényelmetlenül. A hibáimat a nyelvtanárok kedvesen, készségesen javítják és olyan érzéssel megyek haza, mintha az én célomért (a nyelvvizsgáért) ugyanolyan intenzítással és ugyanolyan lelkesedéssel küzdenének a tanáraim. Összességében érzem, hogy el fogom érni a célomat. Tehát érdemes tanulni.
 
L.B., Székesfehérvár
 
Úgy érzem a második modulzáró vizsgám is jól sikerült, sok dicséretet és önbizalmat kaptam a vizsgáztató tanártól. Nagyon hasznosnak tartom legfőképp a beszédórákat, mert ezek segítségével még könnyebb a közvetlen társalgás. Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodom minden egyes alkalommal, amit csakis a Hello English-nek köszönhetek, valamint azt is, hogy merek beszélni, megnyílni és bízok önmagamban.
 
Sz. Barbara, Székesfehérvár
 
A "vizsga" szó hallatán a legtöbb ember gyomra összerándul. Erre semmi okod nincs itt. És ha mégis ideges tipus vagy, a nyelviskola rendszeres vizsgái és modulzárói ki fognak gyógyítani. Így majd magabiztos lehetsz a "nagy nyelvvizsgán" is.
 
Cseszneki Andrea, Székesfehérvár
 
Habár a vizsga előtti hetem nagyon rohanós volt, nagy meglepetésemre egész jól sikerült a szóbelim. Számomra ez azt mutatja, hogy fejlődtem a legutóbbi vizsga óta, hiszen alapos felkészülés nélkül is ki tudtam fejteni a véleményemet. A szókincsem fejlődése is örömmel tölt el, hiszen az a nyelvvizsgán való sikeres szereplésemhez elengedhetetlen. 
 
Kocsy Eszter, Székesfehérvár
 
Nagyon jól éreztem magam a modulzáró vizsgán, egy "játékos" beszélgetés volt az egész, amit az órákon történő felkészülésnek köszönhetek és a Hello English Nyelviskola csapatának. :-)
 
B.B., Székesfehérvár
 
Vélemények az angol próbanyelvvizsga után:
 
Megvolt a szóbeli próbanyelvvizsgám és bár nagyon izgultam, a vizsgáztató tanár kihozta belőlem a maximumot. Remélem „élesben” is ilyen pozitív vizsgáztató lesz és sikerül a nyelvvizsgám.
 
É-né Á.M., Székesfehérvár
 
Ez a vizsga kifejezetten jól sikerült, élveztem a beszélgetést, jó témát kaptam. Sokat fejlődtem a nyelvvizsga felkészítő alatt. Remélem a nyelvvizsgán is ilyen sikeres leszek. Köszönöm a sok segítséget.
 
L.L., Székesfehérvár
 
Kedves Hello English!
már a sokadik vizsgán vagyok túl nálatok, most volt a szóbeli próba nyelvvizsgám. Úgy érzem jól sikerült, a vizsga közben már nem izgultam, úgy mint régen. Köszönöm nektek, hogy ennyit fejlődtem, és egyre ügyesebb vagyok, és örülök, hogy ilyen jó nyelvtanárok tanítanak.
 
Sz. A., Székesfehérvár
 
Német nyelvtanulóink véleményei:
 
Mióta ide járok, rengeteget fejlődtem. Beszédórákon már meg merek szólalni németül, és nem törekszem annyira arra, hogy csak a hibátlan mondatokat mondjam. Novemberben szeretnék menni nyelvvizsgázni és remélem sikerülni fog. Úgy érzem, hogy erre nagyon jól felkészítenek. Azokat a témákat vesszük mindig elő, amik a nyelvvizsgán is előjöhetnek. Ez nekem nagy támasz, mert gyakran nem tudom, hogy egy adott témáról miket mondhatnék el.
 
B.E., Székesfehérvár
 
Sok mindent sikerült átismételnem, megtanulnom, mióta ide járok a Hello English-be. A beszédórák tartalmasak, az emberek barátságosak, a nyelvórák jó hangulatban telnek el. Úgy érzem a német nyelv szóban is jobban megy, mint mikor idejöttem tanulni.
 
Cs.S., Székesfehérvár
 
A beszédórákon úgy érzem egyre jobban haladok. Már szinte mindig értem amit mondanak, csak ritkán kell visszakérdeznem. Mivel nyelvvizsgázni szeretnék németből, ez nekem nagyon jó visszajelzés. Remélem továbbra is ilyen jól tudok haladni, hogy mielőbb sikeres vizsgát tehessek.
 
Sz.A., Székesfehérvár
 
A beszédórán nagyon jól éreztem magam. A német nyelvet jól tudtam alkalmazni. A feladatok könnyűek voltak és passzoltak a tudásszintemhez. Nagyon sok új dolgot is tanultam és gyakoroltam.
 
J.N., Székesfehérvár
 
A beszédórán jól éreztem magam. Előjöttek a régi szavak, szabályok, amiket régebben tanultam. Jó volt a hangulat. Az óra segített feleleveníteni a régi dolgokat. A nyelvtanárok nagyon segítőkészek. A tanult nyelvtant jól tudtam alkalmazni.
 
H.Á., Székesfehérvár
 
Természetesen ezeknek a tanulói véleményeknek az eredeti példányai megtekinthetők nyelviskolánkban.  Ha korábbi tanulói véleményekre is kiváncsi, itt tudja elérni a júniusban közze tetteket: goo.gl/AexxF1
Javaslom, hogy egy angol tanulónkkal készített interjúnkat is olvassa el, amit itt tud elérni:goo.gl/RnNqZ6
 
Remélem a fenti sorok inspirációt tudtak adni a nyelvtanuláshoz, akár az angol, akár a német a választott nyelv. Ha nem is a Hello English-t választja nyelviskolának, kezdjen el mielőbb nyelvet tanulni Ön is, csak a hasznára válhat. Sok sikert.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a Hello English nyelviskola témakörhöz tartozik.

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.