Megújulunk, új helyre költözünk!

Szeretném megelőzni a kézenfekvő kérdést egy gyors válasszal. Nem szeretünk költözni, rengeteg gonddal, munkával és felfordulással jár. De van olyan az életben, amikor be kell látnunk, rosszul döntöttünk, vagy legalábbis nem elég jól. Ez egy ilyen eset, hiszen március végén költöztünk be a Tobak utca 10-es szám alatt található irodaház második emeletére, és július 25- 26-án hátra hagyva elfoglaljuk a Deák Ferenc utca 13. számú épület első emeletét. Ezzel a bejegyzéssel elejét szeretném venni a találgatásoknak, ezért őszintén elmondom a döntésünk hátterét.  
 
 Március végén tele lelkesedéssel vállaltuk fel a költözés viszontagságait, hisz végre egy megfelelő méretű helyet foglalhattunk el, ahol a nyelviskola egy helyen tudott működni. De az irodaválasztás úgy látszik, olyan, mint a házasság.
 
„Lakva ismerszik meg az ember” – tartja egy régi bölcs mondás, ezúttal ez igaz az épületünkre is. A kezdeti örömünk, amit a sikeres költözés okozott, a hétköznapi gondok szárnyán messze szállt. Az első zivataros napon, mikor befolyt az eső a tetőablakokon, az első viharos szél, ami végig „zongorázta” az álmennyezet tábláit- emelgetve, mint a papírpoharakat- lelohasztotta a lelkesedésünket.
A helyzetünket tovább rontotta a kánikula. Mivel a tetőtérben található a második emelet, ahova beköltözött a nyelviskola, mindennapos problémává vált tantermeinkben a forróság.
A minap hallgattam Rakonczay Gábor kétszeres GUINNESS VILÁGREKORDER és hatszoros óceánátkelő magyar hajós „Az ember annyi, amennyit gondol és tesz” című előadását, ahol elhangzik egy mondat, ami jól jellemzi a helyzetünket: Melegben nincs művészet, mert egyszerűen nem kreatív kellően az agy. Nem szó szerinti idézet, de ez volt a lényege, és tanúsítani tudom, melegben nem megy a tanulás sem megfelelő szinten. Mellesleg Gábor előadás CD-jét itt tudod megtekinteni: goo.gl/vsUxNI
Természetesen, amikor kiválasztottam ezt az irodaszintet, meggyőződtem róla, hogy minden iroda klímával van felszerelve, de az, hogy a klímát nem lehet használni, mert a központi hűtőegysége olyan hangos, hogy két tanteremben nem lehet tanítani, amikor bekapcsol, az csak a használatkor derült ki. 
Nem panaszkodni akarok, nem is folytatom a problémák és bosszúságok sorolását, hisz fél lábbal már túl vagyunk ezeken. A helyzet komolyságát figyelembe véve viszonylag gyorsan döntöttünk és cselekedtünk, így július 25- 26-án átköltözünk a Deák Ferenc utca 13-as szám első emeletére.
 
A nyelviskola új helye méretében megegyezik a Tobak utcaival, mégis egy modernebb, jobb elosztású, és nem utolsó sorban nem tetőtéri meleggel sújtott. Továbbra is elérhető közelségben maradunk a belvároshoz, mégis csendes környezetben tanítjuk majd az angol és német nyelvet. A dolognak természetesen van pozitív oldala is.
Az új nyelviskolánkban már dolgoznak a festők, új lesz a design, ízléses dekoráció fog minden helyiségben visszaköszönni. Szóval kényelmesebb, szebb, és otthonosabb lesz. Igyekszünk mindent úgy alakítani, hogy ha nálunk tanulsz, örömmel gyere nyelvórákra. Többet nem árulhatok el, maradjon meglepetés a kinézetünk, elvégre hamarosan a saját szemeddel is megtapasztalhatod, hisz július 27-én reggel 08.00 órától már itt zajlik az angol és német nyelvoktatásunk.
A Martinovits utcában és a Deák Ferenc utcai emeletes házak között ingyenes a parkolás, talán kicsit nehezebb lesz szabad helyet találni, de legalább nem kell érte fizetni. Remélem a fenti sorokat elolvasva te is belátod, nem volt más választásunk, nem ronthatja magas színvonalunkat egy rosszul választott irodaház. Várunk továbbra is tanulni az új helyünkön is, ha pedig még nem jártál sosem nálunk, csak tervezted, a Deák Ferenc utcai megújult nyelviskolában is szívesen látunk. Sok sikert!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez a bejegyzés a Hello English Nyelviskola témakörhöz tartozik. 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.