Milyen előnyökkel jár az angoltudás? - inspiráció

Biztos számtalan esetben elgondolkozol azon a kérdésen, hogy vajon hol találod meg a saját sikeredet? Mit kell ahhoz tenned, hogy sikeres legyél? Mit szánt neked a sors? Tudom, fogós kérdés... de jobban végiggondolva, egyáltalán nem az.    Ha elkedvtelenedtél a nyelvtanulást illetően, akkor maradj pár percre és olvasd végig ezt a pár sort. Mire a végére érsz, megígérem, hogy újra tűzet varázsolok a szemedbe(!). Ebben az írásban felsorolok neked pár dolgot, hogy miért kell tudnod angolul, valamint az értékes angoltudás milyen előnyökkel jár.
 
1.) Meg kell felelned a társadalmi elvárásoknak
Biztosan emlékszel arra, vagy a szüleidtől biztosan hallottál róla, hogy a 80-as években nem angolul, hanem oroszul kellett minden iskolásnak tanulni. Ez volt az elvárás, mivel a szocializmus uralta Magyarország megkövetelte. Aki abban az időben nem tudott egy szót sem szólni vagy nagyon gyengén beszélt oroszul, az szégyenletesnek számított. Ebből kifolyólag az angolra ma ugyanez érvényes: a társadalom elvárja! Ezen kívül a fiatalok között is már cikinek számít, hogyha odajön hozzád egy külföldi diák információt kérni, de te maximum csak ennyit tudsz mondani: „Sorry, I don't speak english!” Ha megtanulsz angolul, akkor a magyar és a globalista társadalmi elvárásoknak megfelelsz, valamint bármerre jársz a világban, mindig nagy hasznát fogod venni angoltudásodnak. 
 
2.) A munkahelyed már vár téged
Remélem, hogy szétnéztél már a szakmád munkaerőpiacán. Ha nem, akkor gyorsan tedd meg! Mondanom se kell, de azt fogod tapasztalni, hogy szinte minden munkahely álláshirdetése tartalmazza a középfokú és tárgyalóképes angol nyelvtudás szükségességét, mivel számos munkáltatónak külföldi megbízói is vannak. Ennek okán a munkáltatók egyértelműen előtérbe helyezik azokat az állásra jelentkezőket, akik ennek a kritériumnak maradéktalanul megfelelnek. Olykor elviselhetetlenül bosszantó tud lenni maga a tudat, hogy megfelelnénk az adott állás betöltésére, de sajnos nem tudunk angolul. Korábbi bogbejegyzésünkben már foglalkoztunk a Munkáltatói elvárásokkal, és statisztikai számokkal is alátámasztottuk a nyelvtudás szükségességét álláskereséskor. A Bejegyzést ide kattintva gyorsan elérheted: goo.gl/iqEAsB
Hazudni meg nem érdemes, mivel az állásinterjúdon pillanatok alatt angol nyelvre válhatnak, hogy megbizonyosodjanak a nyelvtudásodról. Ha tudsz angolul, akkor az ideális munkahelyed már csak egy karnyújtásnyira van. Ezért bármivel is szeretnél foglalkozni a jövőben; tudnod kell angolul, mert a sikered egyik kulcsa a nyelvtudásodban van.
 
3.) Kinyílik előtted a világ
Kiváló angol nyelvtudással nem csak a magyar munkahelyek kapui nyílnak meg előtted, de a világé is. Ebben a pillanatban még hatalmasnak gondolod a világot, de amint megy az angol, akkor a kezedben is könnyedén el fog „férni” kerekded bolygónk. Választott szakmádban szerzett tapasztalataidat Nyugat-Európában és a világ bármely pontján kamatoztathatod vagy ott, ahol épp szükség van rád. Itt nem csak a munkatapasztalatról lehet beszélni, hanem az értékes élettapasztalatok szerzéséről is. Kérdezd csak meg azokat az ismerőseidet, akiknek volt alkalmuk hosszabb ideig külföldön tartózkodniuk. Ugye mennyivel tapasztaltabbak, érettebbek és magabiztosabbak lettek? Előtted is itt van a lehetőség ugyanúgy, ahogyan előttük. Ragadd meg te is! Jó, ha tudod: Az angolt 341-446 millió ember beszéli anyanyelvként, valamint közel 1 milliárd ember beszéli második nyelvként szerte a bolygón. A különbség hatalmas a magyar nyelvtudáshoz képest. 
 
4.) Üzleti élet
A jövőben biztos lehetsz benne, hogy lesz olyan alkalom, amikor külföldiekkel kell tárgyalnod vagy üzletet kötnöd. Már csak egy kérdés maradt: meg fogod-e tudni kötni, vagy sikerül-e velük kiegyezni? Erre nem csak külföldön kerülhet sor, de már egyre nagyobb eséllyel Magyarországon is: egyre többen tanulnak és dolgoznak nálunk, amely azt eredményezi, hogy egyre több a külföldi vásárló hazánkban. Így ne az angol nyelvtudásodon múljon egy nagyszerű, és profitáló üzlet megkötése! 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.