Mi ez a HELLO ENGLISH ?

A nyelviskolánk nevét évekkel ezelőtt, a nyelvtanárokkal közös ötlet börze alkalmával találta ki egyik tanárnőnk. A legrégebbi munkatársunk volt, sajnos tavaly nyár óta már nem dolgozik nálunk. A Hello English név mégis tőle származik, amit nem akarunk tőle elvitatni, ezúton is köszönjük az ötletet Mónika.      A Hello English Nyelviskola nem hagyományos nyelviskola. Nem nyelvtanfolyamokat szervezünk, hanem folyamatosan tanítunk angol és német nyelvet felnőtteknek. Módszertanunk szakít a csoportos nyelvtanfolyamok gyakorlatával- a frontális nyelvoktatással, annál rugalmasabb és nem utolsósorban tanuló központú oktatást tesz lehetővé. 
 
Rugalmas, mert a nyelvórákat megtervezhetik a tanulóink, sőt lehetőségük van, akár a nyelvóra előtti órákban átszervezni, lemondani.
 
Az angol és német nyelvben egyaránt akár teljesen kezdő szinttől felsőfokú nyelvtudásig tudunk segíteni. Feladatunknak tekintjük a kommunikáció központú oktatást és a nyelvvizsgára felkészítést is.
 
Azért foglalkozunk felnőttekkel- pontosabban 16 éves kornál idősebb személyekkel-, mert a módszertanunk elvár a tanulóinktól önálló munkát és gondolkodást, illetve nincs igazán időnk a gyermekek oktatására jellemző nevelésre és fegyelmezésre.
 
Köszöntöm és köszönöm, hogy elolvassa bejegyzéseimet. Papp István vagyok, a Hello English Nyelviskolát működtető cég vezetője/ társtulajdonosa. A cégvezetés feladatain kívül fontosnak tartom a munkatársaim mentorálasát, motiválását is. Hiszek abban, hogy a tanári pálya nem szakma, hanem hivatás. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy a jövőben minden olyan témáról, amiket a leggyakrabban kérdeznek a leendő és meglévő tanulóink, korrekt és részletes választ adhassak.
 
Ugyanakkor cégvezetőként szeretném azt is megmutatni, kik vagyunk, hogyan dolgozunk, és mivel telnek munkanapjaink.
Bejegyzéseimmel igyekszem Önt minél több információval ellátni, hogy ha nyelvtanulásra adja a fejét, átgondolt döntést tudjon hozni és sikeres legyen a tanulásban. Természetesen bejegyzéseimmel nem feltétlenül kell egyetérteni, nem lehetünk mindig azonos véleményen, hisz akkor az élet elég unalmas lenne. A vélemény különbségek eredményezik a szakmai vitákat, amik a továbbfejlődést ösztönzik. A vita alatt a kulturált, az egymást tiszteletben tartó gondolatcseréket értem, mellőzve a rosszindulatú vagy ártó szándékú megnyilvánulásokat.  
 
Kívánom, hogy személyes blogomban találja meg azokat az információkat, amikre szüksége van, és legyen sikeres angol és/vagy német nyelvtanuló. 
 
 
Ez a bejegyzés a nyelviskola, nyelvtanfolyam témakörhöz tartozik. 

Angol, Német Nyelvtanítás Székesfehérváron – kockázatmentes próbatanfolyammal.

Írd meg a saját órarendedet és tanulj a saját tempódban!

Tanultál már angolt vagy németet?

Díjmentesen felmérjük a tudásszinted.

Még nem tanultál angolul vagy németül?

Próbálj ki minket kockázatmentesen- 3 hét, 16 nyelvóra- 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Érdekelnek a részletek? Akkor töltsd ki az alábbi mezőket és 24 órán belül visszahívunk.

Tesztelj minket online próbatanfolyamunkon!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkanapokon 24 órán belül visszahívunk téged, hogy megbeszéljünk egy neked megfelelő időpontot.